Vlaďka Erbová týden po porodu: Musela k lékaři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vlaďka Erbová týden po porodu: Musela k lékaři!

Vlaďka Erbová si s Tomášem Řepkou zvykají na nového člena rodiny.
Vlaďka Erbová si s Tomášem Řepkou zvykají na nového člena rodiny. (Aha! – Martin Hykl, Denisa Hamerníková, Jan Tůma, ara)

Vlaďka Erbová (30), novopečená maminka osmidenního syna Markuse, kterého má s fotbalistou Tomášem Řepkou (38), si první chvíle, a dokonce ani první dny synkova života neužívá přesně podle svých představ.

Včerejšek strávila běháním po doktorech, je vyčerpaná nevyspáním, ale nejvíce ji trápí, že rodila pod narkózou. Bála se, že zemře, a proplakala celé hodiny, protože propásla první vteřiny Markusova života.

Sžívání se synkem má Erbová opravdu hektické, protože neví, co dřív. „Celý den mám běhání po doktorech a vyřizování. Krom toho s maličkým ještě nejsme synchronizovaní, takže máme rozhozené spaní,“ řekla včera Aha! Erbová měla syna porodit přirozenou cestou, ale komplikace vše během chvilky změnily.

„Na základě nepříznivého nálezu znělo rozhodnutí lékařů: císařský řez. Tomáš se mnou byl až do okamžiku, kdy jsem dostala narkózu. Jediných pět minut, kdy nepobýval ve stejné místnosti, byl okamžik, kdy mi prováděli řez do břicha, u takových věcí nechce určitě asistovat nikdo,“ vysvětluje Vlaďka partnerovu absenci u porodu.

Řepka si to ale přece jen vynahradil. „Tomáš byl první, kdo viděl a držel Markuse,“ říká se smutkem v hlase Erbová, kterou mrzí, že si první okamžiky synova života nemohla užít s ním. „První dojmy jsem neměla kvůli narkóze žádné, což jsem obrečela, protože mě to strašně mrzelo,“ říká Erbová, kterou ale mnohem více děsilo to, že by nemusela narkózu přežít a z jejích dětí by byli poloviční sirotci.

„Viktorka byla jediná, na koho jsem myslela, než jsem dostala narkózu, protože jsem se bála, že se za ní nevrátím,“ vzpomíná v rozhovoru pro časopis Story Erbová, která si může oddychnout, protože má už všechny své milované pod jednou střechou. „Včetně maminky,“ říká nyní už s úsměvem Vlaďka, která si tak právě díky mamince může odpočinout.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.