Tomáš Řepka zapíjel s Otepkou syna Markuse: Divoký mejdan s brunetou! Serval z ní oblečení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tomáš Řepka zapíjel s Otepkou syna Markuse: Divoký mejdan s brunetou! Serval z ní oblečení

2:06 - Tomáš Řepka přichází do oblíbeného baru ve společnosti spoluhráčů a neznámé brunety, která se k němu vinula a pranic jí nevadila ani Tomášova ruka přiložená na jejím zadku. To ještě měla džíny…
2:06 - Tomáš Řepka přichází do oblíbeného baru ve společnosti spoluhráčů a neznámé brunety, která se k němu vinula a pranic jí nevadila ani Tomášova ruka přiložená na jejím zadku. To ještě měla džíny… (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

To byl mejdan! Fotbalista Tomáš Řepka (38) pořádně zapil svého novorozeného syna Markuse, kterého mu porodila v pondělí jeho přítelkyně Vlaďka Erbová (30). Ta se po porodu zatím stále zotavuje v podolské porodnici, on tak mohl po celou středeční noc řádit po barech v Českých Budějovicích, za které kope. Společnost mu kromě spoluhráčů dělala i neznámá brunetka, která v posledním podniku přišla o kalhoty! Co se vevnitř událo?!

Řádně vláčná tmavovláska plnějších tvarů přišla do oblíbeného baru Maxim v centru Budějovic zavěšená do Řepky a jeho spoluhráče Rudolfa Otepky (38). Přítel Erbové ji dokonce důvěrně držel za zadek, což by se Vlaďce určitě nelíbilo! Společnost slavného fotbalisty brunetce evidentně dělala dobře.

Co je ovšem podstatné: do podniku se přivlnila v džínách, zatímco ven se po hodině vypotácela bez nohavic a holá stehna si neuměle pokoušela zakrýt cizím svetrem!

Co se událo, to ví jen rozjařená partička kopáčů Dynama… Že by na ní po vzoru svých reprezentačních kolegů rozervali celé oblečení? Však si jistě pamatujete, v jaké trhany se proměnili Baroš & spol. cestou z barážového utkání v Černé Hoře!

„Ne, nic takového nebylo,“ dušoval se muž, co v podniku seděl také a vše mohl vidět na vlastní oči. „Ta holka je barmanka z herny, kam Řepka a další fotbalisté chodí. Přišla už pořádně načatá. Měla pomáhat za barem, proto se převlékla do kraťasů, ale moc platná tam nebyla,“ objasňoval náš zdroj.

Brunetu nakonec odvlekl pryč Rudolf Otepka, než ji ovšem nasoukal do taxíku, vyválela se na chodníku…

Řepka ale zůstal a v baru se bavil dál, ven však vykročil překvapivě jistým krokem. Přitom ranní trénink trenér Dynama František Cipro zrušil právě kvůli tomu, aby si jeho hoši mohli dát »s Řepou řádně do řepy«…

Před čtvrt na pět Řepka nasedl sám do taxíku a odjel spát. Asi chtěl být odpočinutý na cestu do Prahy za Vlaďkou a synkem, jemuž sám vybral jméno. „Ano, Markus opravdu znamená válečník. A já doufám, že malý bude bojovník po mně!“ podepsal Řepka do písmene to, o čem jsme psali již v úterý.



Autor:  Petr Němec,Lucie Šaléová

Přečtěte si
mandat
24. 3. 2012 • 09:46

Jen,aby nemusel oslavovat za 9 mesicu zase ! Bacha na to !

panivoxova
24. 3. 2012 • 09:06

nadpis a jedna veta a malem jsem se pripo smichy miluju tyhle diskuze kde se jedna vo Ņ§§hihi...ale je jich malo no...

zelena.karkulka
23. 3. 2012 • 19:58

a ne jestli ano nebo ne

p.r.d.e.l..hillarka
23. 3. 2012 • 18:47

Hm...rodiče sledovali zelený psycho Esmeralda ??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.