Simona Krainová: Čeká druhé dítě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Simona Krainová: Čeká druhé dítě?

Simona Krainová s manželem Karlem.
Simona Krainová s manželem Karlem. (showpix.cz, Profimedia.cz)

Zdá se, že povolání modelky asi hodně brzy pověsí definitivně na hřebík a bude mámou na plný úvazek. Modelka Simona Krainová (39) je totiž údajně podruhé těhotná.

Informaci, kterou vypustili její kamarádi, ale odmítá jakkoliv komentovat. Stejně se ale zachovala i před dvěma lety, kdy dlouho tajila, že očekává narození syna Maxe.

Včera Simona, která se v prvních pěti měsících svého prvního těhotenství blýskla coby mistryně maskování bříška, vůbec nezvedala telefon a neodpovídala ani na SMS!

Jedinou její reakcí bylo strohé: „Nebudu to komentovat.“

Další dítě ale poslední dobou nevylučovala, ba dokonce touží po malé princezně! „Karel by chtěl ještě holčičku. I já po ní původně toužila, i když porodit kluka je taky úžasné. Pokud nám osud ještě nadělí dceru, bude to určitě Anděla,“ řekla před časem Krainová, která má přitom na příští měsíce nasmlouvánu spoustu práce.

Dostala např. nabídku hrát v jednom francouzském filmu a kvůli roli měla na čas odjet i s manželem Karlem Vágnerem (36) a synem Maxem (1) do Francie.



Přečtěte si
bobou
28. 3. 2012 • 08:22

blahopřejeme. Jenom mám dotaz, viděl někdy, někdo se usmívat jejího manžela Karla? S manželkou mu říkáme Viktorie Beckham v mužském vydání.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.