Evu Herzigovou hanebně zneužil arabský podvodník! Ukradl miliony! S její kreditkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Evu Herzigovou hanebně zneužil arabský podvodník! Ukradl miliony! S její kreditkou!

Eva Herzigová se stala obětí podvodníka.
Eva Herzigová se stala obětí podvodníka. (Profimedia.cz)

Česká topmodelka Eva Herzigová (39) se zcela nevědomky stala ústřední postavou mnohamilionového podvodu! Arabský filuta Faisal Madani (47) si totiž vyrobil falešnou kreditní kartu a jejím jménem pak ukradl v přepočtu 9 milionů korun! Nyní u soudu v Londýně doznal vinu, ale prosí o odklad trestu. Musí prý na operaci srdce a trápí ho cukrovka…

Rodačka z Litvínova, která proslavila podprsenku Wonderbra, nakonec k soudu ani nemusela, protože Madani všechno přiznal, a její svědectví tudíž nebylo potřeba. Navíc o existenci falešné karty z banky HSBC nic nevěděla. Přesto je samozřejmě znepokojena, že mohl někdo zneužít její jméno k takovým nekalostem!

Těch spáchal v Dubaji narozený Madani celkem sedmnáct. Fantazie mu nechyběla, a tak ve složitých podvodných operacích postupně vystřídal falešné kreditní karty 36 osobností ze světa módy a sportu, z nichž nejznámější byla právě Herzigová. Vedle britského pasu měl také falešný tuniský a řecký pas. Nakonec se ale Madani tak moc zapletl do vlastních podvodů, že na ně v jedné bance přišli.

Ze sebevědomého byznysmena se stal prosebník. „Můj klient nedávno prodělal už třetí infarkt a čeká na operaci srdce. Navíc trpí cukrovkou,“ řekl Madaniho obhájce soudci. Ten projevil přiměřenou dávku pochopení a dal obžalovanému několik týdnů na lékařské prohlídky. Ale 17. května se musí vrátit k soudu a vyslechnout rozsudek.



Přečtěte si
mandat
28. 3. 2012 • 16:57

Na te fotce je dost vyzila. Kam se podel ten jeji smrnc? Araba bych dal vykastrovat a vsechno musi vratit a to okamzite,cukrovka sem nebo tam....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.