Herzigová v Praze: Oblečení v ceně sedmi fabií! Podívejte se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Herzigová v Praze: Oblečení v ceně sedmi fabií! Podívejte se!

Eva kráčí od limuzíny, která ji přivezla.
Eva kráčí od limuzíny, která ji přivezla. (Foto Aha! - Marek Pátek, Roman Souček, Pavel Machan)

Topmodelka Eva Herzigová (39) včera otevírala nový butik s klenoty prestižní švýcarské značky. Herzigová do Česka přiletěla opravdu jen na skok, neměla čas ani na návštěvu rodiny v Litvínově, odkud pochází. Překvapivě ji však doprovázel její partner Gregorio Marsiaj (36). Zajímavé bylo také to, co měla za Eva na sobě. I se šperky to vše stojí bezmála 1,75 milionu korun! Za to byste koupili sedm automobilu Škoda Fabia!

Organizátoři sice dopředu avizovali, že Evin milionář do Česka nedorazí, on ale z limuzíny vystoupil také. Přitom se tu při loňské návštěvě zapletl s neznámou dívkou a po jeho noční avantýře to chvíli dokonce vypadalo, že Eva pošle otce svých dětí Philipa (1,5) a George (3) k šípku...

Včera se však věci vyvíjely zcela opačně! Herzigová se k Italovi tiskla a kupodivu se i dožadovala polibku. Ten ale nedostala! Partner si ho zřejmě schovával na intimnější chvilky někde v ústraní...


Modelka do Čech dorazila už v úterý navečer a bez partnera, který přijel opravdu jen na pár hodin. Ubytovala se v hotelu Four Seasons, ze kterého před akcí nevystrčila ani nos! Po slavnostním přestřižení pásky před novým klenotnictvím se Herzigová přece jen zmohla na krátkou zdravici. „Jsem tváří Chopardu už patnáct let a doufám, že ještě dalších patnáct budu, děkuji,“ řekla s okouzlujícím úsměvem nestárnoucí blondýna, která se v absolutní špičce světového modelingu pohybuje už od roku 1994, kdy nafotila kampaň na podprsenky Wonderbra.

Všechny žádosti o rozhovory Eva zdvořile odmítla, vysekla nesmělé pukrle a zmizela uvnitř butiku. Večer si ještě užila luxusní večeři v Trojském zámečku, kde se na její počest konal opulentní banket, a již dnes se vrací zpátky domů, čímž se rozumí do Londýna.
PODÍVEJTE SE NA VIDEO:
Video se připravuje ...


Přečtěte si
mandat
20. 10. 2012 • 07:34

Vetsinou obleceni na ruzne akce maji modelky vypujcene,aby delaly reklamu.Urcite ho uz Eva vratila zpatky.

hillaarkaa
18. 10. 2012 • 12:47

Si lůza v Lídlu koupí maximálně rohlík,trotlové

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.