Bočanová se brzy nastěhuje do nového domu: Pro chlapa tam není místo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bočanová se brzy nastěhuje do nového domu: Pro chlapa tam není místo!

Mahulena s dcerou Márinkou.
Mahulena s dcerou Márinkou. (Aha! – Dan Černovský, Karel Kopáč)

Herečka Mahulena Bočanová (45) spěje do finále se stavbou vysněného domu v Buštěhradě u Prahy. „V červenci, maximálně srpnu budeme bydlet,“ raduje se. Ona i její dcerka Márinka (10) se už nemohou dočkat, až opustí pronajatý byt a budou zase bydlet ve svém!

V novém domě ale nebude místo pro muže! Holky chtějí být samy, ačkoliv Mahulena má přítele – o čtrnáct let mladšího amatérského hokejistu Jiřího Herdu (31).

„Můj dům bude jedna velká místnost, jen nahoře budou dva pokojíčky na spaní. Ten můj bude úplně miniaturní a Mariny bude hned vedle,“ řekla Aha! Bočanová.

Pozemek u Prahy pořídila herečka hlavně kvůli dceři, která je pro ni tím nejdůležitějším v životě. „Když Márinka řekne, že bude bazén, tak bude bazén! A když chce vířivku, tak bude vířivka,“ směje se Mahulena.

Buštěhrad vybrala také proto, že nedaleko dříve bydleli s exmanželem Viktorem Mrázem (45). „Navíc sousedíme s chůvou Márinky,“ dodává.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.