Simona Krainová: 80 tisíc korun za kšeft! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Simona Krainová: 80 tisíc korun za kšeft!

Simona Krainová
Simona Krainová (Aha! - Marek Pátek)

Simona Krainová (39) ještě nepatří do starého železa. Nasvědčují tomu horentní sumy, které inkasuje za účast na společenské akci. Požaduje 80 tisíc korun, a to jde mnohdy jen o hodinu práce! „Simona je světová hvězda,“ prohlašuje její manžel a zároveň i manažer Karel Vágner (36).

Ještě nedávno se Krainová plně oddávala mateřství. Jako každá správná matka si chtěla co nejvíce užít syna Maxe. Teď se ale začíná zvolna vracet do společenského života a společně s manželem obráží večírky. Některé dobrovolně, jiné pracovně. „Chtějí osmdesát tisíc, to je prý její cena,“ řekl Aha! jeden z organizátorů akce, který chtěl Simonu na svém večírku.

Poté, co se Krainová rozešla ve zlém s agenturou Elite Model Look, se objevuje dokonce i na akcích pro děti. Včera se například mihla i na křtu počítačové hry. Jediné, co ona i její manžel odmítají, je vyjadřovat se k výši honorářů.



Autor:  lbp

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.