Adamovská na chalupě u Štěpánka: Už se mu stará o zahrádku! To je souznění duší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Adamovská na chalupě u Štěpánka: Už se mu stará o zahrádku! To je souznění duší!

Petře, ty železné hrábě se mi pořád zasekávají.
Petře, ty železné hrábě se mi pořád zasekávají. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Neštítí se pracovního nářadí, do ruky vezme hrábě, vysbírá klestí, popasuje se i s hadicí na vodu. Zkrátka pilná jako včelička – přesně taková je oblíbená herečka Zlata Adamovská (52).

Když ji deník Aha! načapal u Petra Štěpánka (63) na chalupě, bylo jasné, že je mezi nimi něco víc než jen přátelství. Když se ale Adamovská chopila nářadí a začala se starat i o zahradu, nemůže to znamenat nic jiného, než že se z tajné milenky stala paní domu a pracovitá hospodyně. Úřaduje přitom na chalupě, jejíž část patřila zesnulé manželce Vlastě Janečkové (†77).

Ve středu večer se Zlata vydala za svým milým Petrem Štěpánkem na Kokořínsko. Tam taky strávila noc (deník Aha! informoval).

Co na tom, že Štěpánek ještě ani nepohřbil svou manželku, režisérku pohádky Zlatovláska Vlastu Janečkovou, která v noci z pondělí na úterý zemřela v sanatoriu nedaleko Prahy. Štěpánek má už dávno naplánovaný život se Zlatou Adamovskou.

Ta se mu dokonce stará i o zahrádku. Konec týdne patřil jarním přípravám. To, že Zlata umí přiložit ruku k dílu, není žádné překvapení. Na rozlehlém pozemku sbírala klestí, vyhrabávala suché větve. S hráběmi jí to slušelo stejně jako se stetoskopem v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

V kostkované košili, černých pracovních kalhotách a holinách poletovala po dvoře a zahrádkařila. Ruku k dílu samozřejmě přiložil i Štěpánek. Snad hvězdná zahradní disciplína bylo společné motání hadice. U toho se oba velmi nasmáli. Po práci přišel zasloužený odpočinek, Štěpánek Zlatu s velkým vděkem pohladil po tváři a odměnil ji sladkým úsměvem.

O svém novém vztahu ale nechce ani jeden z nich stále hovořit. Když Štěpánek včera zvedl telefon, jen v něm bylo slyšet, jak na kohosi pokřikuje: „Oni mě pořád bombardují, slyšíš to?“ A pak zavěsil...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.