Manželka Petra Štěpánka zemřela! Byla to sebevražda? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Manželka Petra Štěpánka zemřela! Byla to sebevražda?

Vlasta Janečková s Petrem Štěpánkem
Vlasta Janečková s Petrem Štěpánkem (Aha – Marek Pátek)

Ve věku 77 let podlehla v pondělí dlouhodobé nemoci režisérka a scenáristka Vlasta Janečková, manželka herce Petra Štěpánka.

Janečková se dlouhodobě léčila v sanatoriu Topas ve Škvorci u Úval ze závislosti na alkoholu. V poslední době musela být kvůli zhoršenému zdravotnímu stavu upoutaná na lůžko. Informaci o její smrti serveru iDnes.cz uvedla za rodinu Kristina Taberyová.



Co přesně bylo příčinou smrti zatím není známé, lze se však domnívat, že byly na vině zdravotní problémy vyplývající z její závislosti na alkoholu. Nedá se však zřejmě vyloučit ani sebevražda, Janečková už si totiž v minulosti jednou na život sáhla a musela tak být hospitalizované v psychiatrické léčebně.

Petr Štěpánek v poslední době se svou manželkou příliš v kontaktu nebyl. Je veřejným tajemstvím, že má vztah s hereckou kolegyní Zlatou Adamovskou.

Janečková je podepsaná po pohádkou Zlatovláska z roku 1973, v níž její manžel ztvárnil hlavní roli Jiříka. Jejím dílem je také seriál Kamarádi, v němž svou kariéru odstartoval Marek Eben.

Po dlouhé těžké nemoci zemřela v pondělí 27. února ve věku 77 let dlouholetá režisérka a scenáristka Československé a České televize Vlasta Janečková, manželka herce Petra Štěpánka. Jménem rodiny to oznámila Kristina Taberyová.

Přečtěte si
ko.ko.tek
29. 2. 2012 • 10:31

promiň, ale odkud tě vypustili? Udělej něco pro sebe, nech se vyšetřit. Ale ještě lepší by bylo, kdyby jsi udělala něco pro druhé, šla si rovnou hodit mašli.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.