Manželka herce Štěpánka: Upoutali ji na lůžko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Manželka herce Štěpánka: Upoutali ji na lůžko!

Vlasta Janečková s Petrem Štěpánkem
Vlasta Janečková s Petrem Štěpánkem (Aha – Marek Pátek)

Ženatý herec Petr Štěpánek (63), který již dávno žije životem svobodného mládence, zřejmě defi nitivně ztrácí svou manželku Vlastu Janečkovou (77). Ta je již rok zavřená v luxusním sanatoriu se závislostí na alkoholu, a její stav se rapidně horší! „Už to nezvládá, je na tom zdravotně velice špatně,“ prozradil zdroj deníku Aha!

Janečková byla umístěna do léčebny Topas ve Škvorci u Úval po nezdařilém pokusu o sebevraždu, zřejmě pod vlivem alkoholu. Štěpánek si proto od sanatoria, kde měsíc vyjde na téměř 35 tisíc korun, sliboval, že tam jeho ženě pomohou. Jenže ona léčení odmítá, dokonce po zdravotnicích chtěla, aby jí nosily víno.

Svůj boj už dávno vzdala, chřadne a ztrácí se před očima. Je upoutána na lůžko a dokonce nedokáže ani dojít k telefonu, když ji volají její blízcí. „Paní Janečková má těžkou závislost, které se již nikdy nezbaví,“ tvrdí jedna z ošetřovatelek s tím, že stav Janečkové se čím dál tím více horší.

Janečková ještě na podzim minulého roku chodila na dlouhé vycházky, které byly světlými okamžiky v jinak šedém životě alkoholika. Štěpánek zatím randí s kolegyní Zlatou Adamovskou (52), raději mlčí a nebere telefony. Přitom Vánoce trávil právě s rozvedenou herečkou a jejím synem. Že by začínal novou etapu svého života, do kterého manželka nepatří?



Přečtěte si
va45
31. 1. 2012 • 17:42

Koukám,že ty dva si tady vystačí sami.Mají to tady zřejmě jako vedlejšku.Doma musí držet hubu tak se jdou vyřádit na AHA a Blesk.Sice jejich příspěvky stojí za hovno,ale jim to udělá dobře a to je hlavní.Úplně je chápu.Když je někdo magor tak to musí vykřičet do světa aby se z toho nezbláznil.Pak se z toho vymodlí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.