Nevěrný Petr Štěpánek: Má žena se má výborně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nevěrný Petr Štěpánek: Má žena se má výborně!

eŠtěpánek s Janečkovou v dobách, kdy ještě bylo vše v pořádku.
eŠtěpánek s Janečkovou v dobách, kdy ještě bylo vše v pořádku. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, ara)

Je to už dlouhých sedm měsíců, co je manželka herce Petra Štěpánka (62) Vlasta Janečková (77) »uvězněna« v soukromém sanatoriu ve Škvorci nedaleko Prahy. Podle slov známého herce si však nemá na co stěžovat.

„Má žena se tam má výborně, je spokojená,“ řekl deníku Aha! Petr Štěpánek, který vůbec nepřemýšlí nad tím, že by si vzal nemocnou režisérku zpátky domů. V luxusním sanatoriu tak zřejmě zůstane navždy!

Jak smutný osud. Nestátní zdravotnické zařízení zaměřené na komplexní péči v oboru gerontopsychiatrie se stalo Vlastě Janečkové domovem a zlatou klecí, ze které není úniku. Alespoň zaměstnanci sanatoria se tedy snaží Janečkové zpříjemnit pobyt v léčebně.

„Paní Janečková je zrovna na celodenním výletě, když je tak krásně, vyrazí si ven. Nic jí v tom nebrání. Často se vracejí až navečer. Je ráda, že může do přírody,“ řekl nám jeden ze zaměstnanců, který je s režisérkou v každodenním kontaktu. „Navštěvuje ji tady manžel s rodinou, nikdo jiný za ní ale nesmí,“ dodává zaměstnanec.

Jediné, co ctí Petra Štěpánka, je to, že ženě vybral opravdu prvotřídní sanatorium, kde měsíční pobyt vyjde na 35 tisíc korun. On sám pak často využívá příbytku Zlaty Adamovské, kde občas i složí hlavu.

Není žádným tajemstvím, že ti dva se scházejí a udržují zřejmě víc než jen přátelský poměr. To je zřejmě i důvod, proč nechce svou ženu, která se v minulosti několikrát léčila ze závislosti na alkoholu, vzít zpět do jejich společného domova.



Přečtěte si
gabi50
19. 7. 2011 • 10:12

pro "bohatypodnikatel" 08:39

gabi50
19. 7. 2011 • 10:11

aby vám pak časem ty mladý kůže taky měnily Pampersky a utíraly sopla u nosu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.