Smutný Štědrý den Zlaty Adamovské: Na šneky poprvé bez partnera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Smutný Štědrý den Zlaty Adamovské: Na šneky poprvé bez partnera!

Při slavnostním obědě byl na herečce znát smutek.
Při slavnostním obědě byl na herečce znát smutek. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát)

„Každý rok chodíme na Štědrý den s přáteli na šneky,“ říkali ještě před zhruba rokem Zlata Adamovská (51) a Radek John (57). A opravdu, tuto tradici snad nikdy neporušili. Až letos. Zlata se sice na šneky vypravila, ale tentokrát sama. Na posezení nad francouzskou specialitou se nedostavil ani její bývalý manžel, ani její současný blízký přítel, herec Petr Štěpánek (62).

Viditelně smutná herečka vyrazila ze svého domova tentokrát s dětmi Petrem (15) a Bárou (22), kterou doprovázel její přítel. „Jako každý rok chodíme na šneky do vyhlášených podniků. Děti se na to těší už několik měsíců předem,“ nechala se slyšet před časem herečka a vše splnila do puntíku.

Letos zvítězila Francouzská restaurace v Obecním domě, kde za porci zaplatíte minimálně 490 korun. Zlata také neodolá dobrému vínu. Ke gurmánskému obědu si obvykle dává láhev Chablis, jejíž cena se pohybuje od 1500 Kč do 3500 Kč.

I přesto, že si gurmánsky pochutnala, celou dobu působila posmutněle a konverzaci se raději vyhýbala. Bolestivý rozvod, o nějž požádala kvůli manželově nemanželské dceři, kterou dlouhá léta tajil, asi ještě nepřenesla úplně přes srdce. Její pohledy často směřovaly ke dveřím a také z okna. Marně. Letos se musela obejít bez muže po svém boku.

A kdo z dalších známých tváří si nenechal ujít »šnečí« oběd? Byl to například herec Jan Přeučil (73), hudebník Michal David (50) nebo mistr etikety Ladislav Špaček (61).

Zlata Adamovská trávila Štědrý den se svým synem Petrem (vlevo), dcerou Bárou a jejím přítelem.

Ladislav Špaček nešel personál učit etiketu, jen chtěl ochutnat zdejší kuchyni.

Michal David poobědval s kamarádem Alešem Hušákem (vlevo), šéfem Sazky.

Herec Jan Přeučil navštěvuje restauraci v Obecním domě velmi často.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.