Štěpánek o Adamovské a jejich vztahu: Povím vám, co nikdo neví... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Štěpánek o Adamovské a jejich vztahu: Povím vám, co nikdo neví...

Adamovská si soukromí chrání, v knize se prý poprvé otevřela veřejnosti.
Adamovská si soukromí chrání, v knize se prý poprvé otevřela veřejnosti. (Aha! – Marek Pátek)

V knize novináře Jakuba Hladkého s prostým názvem »Zlata Adamovská« herec Petr Štěpánek (62) poprvé promluvil o tom, co je se Zlatou (51) spojuje.

Prý je to praktický přístup k životu a opora chlapa v domácnosti, jaké se Zlata od exmanžela Radka nedočkala. „Každý ví, že John doma nikdy nic neudělal, všechny domácí práce, co jinde dělají muži, musela dělat Zlata. I proto si tolik rozumí se Štěpánkem, který zase nemá nikoho, s kým by si o ryze mužských věcech povykládal,“ tvrdí zdroj blízký Adamovské. Co tedy Štěpánek o Zlatě v knize prozradil?

Ukázka z knihy:
Již třetím rokem je Běliným manželem docent Eduard Valšík. Toho v Ordinaci představuje populární herec Petr Štěpánek, který říká, že »virtuální manželství« se Zlatou ho moc baví. „Nemá cenu, abych o Zlatě říkal, že je krásná, inteligentní a talentovaná herečka. To je samozřejmost. Stejně tak jako to, že hrát s ní v seriálu je velká radost. Je naprostou profesionálkou. Ale povím něco, co o ní ví jen málo lidí. Nadchla mne tím, jak je neskutečně manuálně zručná. Opravdu jsem se tomu divil. Člověk si ji s vrtačkou v ruce a na štaflích jen tak představit nedovede. Ale je to tak. Je to jediná žena, se kterou se můžu bavit o druzích vrtaček, jejich nástavcích, šroubkách, matičkách a hřebících,“ chválí herečku Petr Štěpánek.

Zlata si na svého kolegu taky nemůže stěžovat: „Hráli jsme spolu už dřív. Třeba v pohádce O stříbrném a zlatém vajíčku nebo v Růžovém Hubertovi. Pak jsme se nějaký čas míjeli a nakonec jsme se potkali v Ordinaci. Petr je skvělý kolega, úžasný herec a velký profík.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.