Petr Štěpánek: Léčení nemocné manželky ho už stálo půl milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Petr Štěpánek: Léčení nemocné manželky ho už stálo půl milionu!

Vlasta Janečková s Petrem Štěpánkem
Vlasta Janečková s Petrem Štěpánkem (Aha – Marek Pátek)

Herec Petr Štěpánek (63) už utratil majlant za sanatorium, kde se léčí jeho manželka Vlasta Janečková (77), jejíž zdravotní stav se v posledních dnech rapidně zhoršil. Po sečtení všech nákladů a výloh se Štěpánek dostal přinejmenším na částku půl milionu korun!

Režisérka už totiž v luxusním sanatoriu Topas ve Škvorci u Úval přebývá déle než rok, nedobrovolně se léčí ze závislosti na alkoholu, chřadne a stýská se jí po jejím milovaném muži. Jenže na oko svobodný Štěpánek raději »cáluje«, aby měl volné pole působnosti a mohl se tajně scházet se svou přítelkyní Zlatou Adamovskou (52). Své nemocné choti platí za nadstandardní pokoj přes 35 tisíc měsíčně!

„Rozhodně se k tomu odmítám vyjadřovat,“ řekl naštvaně Štěpánek, když na něj deník Aha! uhodil. Nedávno se ale nechal a l ibist icky slyšet, že se tam jeho žena má výborně. Ta přitom nese odloučení velice těžce, vážné zdravotní komplikace ji dokonce upoutaly na lůžko.

„Je na tom velice špatně,“ prozradil nám před dvěma dny zdroj ze sanatoria. Štěpánek ale výčitky nemá, je přesvědčený, že je o jeho ženu, i díky jeho řádným finančním injekcím, dobře postaráno.



Přečtěte si
mnpv
15. 1. 2012 • 19:18

Nevěřte všemu, co se zde píše. Je docela pravděpodobné, že si tuhle story vycucal pisálek z prstu, jelikož mu Štěpánek položil telefon.Nemají o čem psát a určitě má chudák hypotéku, kterou musí platit. Paní Janečková je vážně nemocná, že je alkoholička se vědělo, leží zřejmě v léčebně, kterou mají nafocenou. Dál už to bude dílko fantazie uvedeného pisálka.

rozamunda333
15. 1. 2012 • 16:14

Psát takový hnusy!! Navíc, když se podíváte na stránky sanatoria, kde paní leží, cena za měsíc je okolo 10.000,-Kč. Jestli Štěpánek tvrdí, že za ni něco platí, je to ukecanec. Tu částku určitě pokryje její důchod. Naopak ona ho dlouhý čas živila. V době kdy si ten komunistický předseda nikde ani neškrtl, hrál jenom v jejich pohádkách. Že mu není hanba!!!! A jestli někdo chlastá... tak si prohlédněte jeho rypák! Typický nos ožralky!

mnpv
15. 1. 2012 • 12:26

tak peníze jdou ze společného majetku. Je to hnusně napsaný článek a toho pisálka by měla hanba liskat, nebo někdo jiný.Fakt se nedivím těm našim celebritám, že čas od času ty novinářské hyeny proplesknou. Oni to totiž strašně potřebují a pravidelně. Co by asi tak dělal chlap, který je hodně zaměstnaný s ženskou, která má psychické problémy (delirium tremens?)a je upoutaná na lůžko? Maximálně nějaký malér a následně zanedbání péče. Takového člověka musíte hlídat 24 hodin a to se snad ani nedá zvládnout.

majojo
15. 1. 2012 • 10:38

Účelově si vzal starší partnerku, která mu dávala role, na které by u jiných režisérů nikdy neměl. Tak ať jí to teď vrátí. mj. Alzheimer není totéž co alkoholismus, i když to tak blbečkům z Blesku někdy připadá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.