Petru Štěpánkovi zemřela manželka Vlasta! Zlata se šla bavit s jiným chlapem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petru Štěpánkovi zemřela manželka Vlasta! Zlata se šla bavit s jiným chlapem!

Vlasta Janečková s Petrem Štěpánkem
Vlasta Janečková s Petrem Štěpánkem (Aha – Marek Pátek)

Představitel lékaře Eduarda Valšíka v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 ovdověl! Herci Petru Štěpánkovi (63) totiž zemřela manželka – režisérka a scenáristka Vlasta Janečková (†77), která se v sanatoriu Topas ve Škvorci u Úval několik měsíců léčila ze závislosti na alkoholu. Její manžel se mezitím scházel s herečkou Zlatou Adamovskou (52).

Janečková se léčila, chřadla a neustále se jí stýskalo po milovaném muži. Jenže Štěpánek se raději setkával s kolegyní z Ordinace v růžové zahradě 2. A to jí neskutečně ubližovalo! Neměla pro co žít a jen čekala na smrt.

Před měsícem deníku Aha! zřízenec léčebny prozradil, že se nezvedne už ani k telefonu, když ji někdo volá. „Už to nezvládne, je na tom zdravotně velice špatně,“ řekl. Štěpánek se ale ke stavu manželky nikdy veřejně nevyjadřoval. Známé bylo pouze to, že jí platil nadstandardní pokoj za 35 tisíc korun za měsíc.

Proč ale Janečková, která režírovala slavnou pohádku Zlatovláska (v níž Štěpánek hrál a kde se do sebe zamilovali) zemřela? Spáchala snad sebevraždu, o kterou se před časem pod vlivem alkoholu pokusila? Nebo podlehla zdravotním komplikacím? „Podlehla dlouhé a těžké nemoci,“ oznámila Štěpánkova sestra Kristina Taberyová.

Sám herec celý včerejšek nezvedal telefon. Čas teď tráví se svými sourozenci. Adamovská mu zatím nablízku být nemůže. Je velmi časově vytížená. V pondělí, kdy Janečková zemřela, byla se svým exmanželem Vadimem Petrovem v kině na premiéře filmu Železná lady, včera pro změnu hrála v divadle. Paradoxně se Štěpánkovou sestrou Janou (77), s níž září v představení Divadla Ungelt »Na útěku«.



Přečtěte si
daiena
2. 3. 2012 • 03:19

to jsme národ blbců, že, každý jim to tu tu věří a živí je tím

daiena
2. 3. 2012 • 03:18

no, a ty patříš taky mezi ty trubky, co skočí na smyšlený text drbny

daiena
2. 3. 2012 • 03:17

jsou to supi, jako u všech článků, to bylo opět jinak. Dobře že to zúčastnění nečtou............

daiena
2. 3. 2012 • 03:15

tančila na stole?, trubko

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.