Exmilenci Pilarová a Vágner: Nenávist kvůli Zagorové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Exmilenci Pilarová a Vágner: Nenávist kvůli Zagorové!

Karel Vágner a Eva Pilarová spolu měli poměr, který zničila Zagorová
Karel Vágner a Eva Pilarová spolu měli poměr, který zničila Zagorová (koláž Ahaonline.cz)

Vztahy v české showbyznysu jsou pořádně zamotané. V 70. letech se Eva Pilarová (73) zamilovala do Karla Vágnera (70). Jejich vztah však zkrachoval kvůli kolegyni Hance Zagorové (66).

Pilarovou dal s Vágnerem dohromady Taneční orchestr Československého rozhlasu. Při jeho koncertech se slavný pár seznámil a vznikl rok a půl trvající románek. Eva tehdy byla na vrcholu kariéry a triumfovala v anketě Zlatý slavík.

Společně s ní však na koncertech Taneční orchestr Československého rozhlasu vystupovala Hana Zagorová a ta se stala kamenem úrazu. Později si totiž založila vlastní kapelu a přetáhla do ní Vágnera. Zagorová se pak stala zářící hvězdou a její popularita zastínila Pilarovou, která dodnes nemůže přijít Vágnerovi na jméno.“ S Hanou Zagorovou jej však nespojovala jen kariéra, ale další krátký milostný poměr.



„Toho pána neznám, nevím, kdo to je. Pár lidí se mě na něj už ptalo, ale neznám, nevím, nezajímám, nula…fakt!“ popřela milenecký poměr Pilarová v magazínu Sedmička.

Karel Vágner byl však vstřícnější: „Ona o tom nechce mluvit a já o tom taky nemluvím, ale tohle je jediná žena, která se mnou v životě nemluví. Se všemi ostatními jsem se rozešel v dobrém. Ale já jsem jí nikdy nic neudělal!“





Přečtěte si
lukreciaborgia
10. 11. 2012 • 14:23

pro herecka-je vidět,že jste se narodila až po převratu.Kdysi byla Pilarka nádherná ženská s nejhezčíma nohama,po které šíleli a psali ódy básnici,spisovatelé,herci,skladatelé.Pan Škvorecký na ni napsal-Óda na Evu FitzPilarovou.-Dodneška se na půdě naší republiky nenašla lepší zpěvačka/nemyslím zpěv v současné době/Ani jedna naše pražská muzikálová superstar není lepší,než Pilarka v nejlepších létech.Ta dostávala nabídky z Las Vegas a z Holywoodu a vůbec z celé Evropy.Bohužel,v té době její manžel Milan Pilar zůstal v Německu,tak ji zakázali Las Vegas a Los Angeles.Pak tam jel Karel Gott.Ale Pilarka byla první z východu,kterou prosili !! aby přijela.Pak měla další smůlu.Protože byla světoě dobrá,tak nakonec podepsala tuším šestiletou smlouvu s Germánama,to ji povolili,protože přinesla na daních víc než plzeňské pivo.A Germáni ji uložili k ledu a prosazovali svoje zpěváky.Zaplaceno dostala,ale šest let se nehla.Bylo jí škoda.Je to žena skromná,nedělá drby,stará se jenom o sebe,drží velmi přísnou dietu,takže ji pařmenky nemají rády.Jo a měla syna Milana ,dva vnuky,nyní už dospělé a tuším,že je i prababičkou,stejně jako Yvetta Simonová.

p.r.d.e.l..hillarka
10. 11. 2012 • 13:43

Jikernačko pode mnou, ale my tvé rodiče neznáme, tak se jich na to nemůžeme zeptat, jak se takový blbý děti jako ty, dělají

jity
10. 11. 2012 • 12:50

Jak víte, že Pilarová nemá vnoučata, pokud vím tak měla syna, ale nikde se o něm nepíše, jak žije a kam zmizel.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.