Zpěvák Rezek vážně havaroval: Zavalilo ho pivo! Jel na koncert s Hanou Zagorovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zpěvák Rezek vážně havaroval: Zavalilo ho pivo! Jel na koncert s Hanou Zagorovou!

Petr Rezek včera v poledne jen o vlásek unikl smrti.
Petr Rezek včera v poledne jen o vlásek unikl smrti. (Aha! – Marek Pátek)

Velké štěstí měla včera zpěvačka Hana Zagorová (65). Když se totiž rozhodla, že na slovenský koncert poletí letadlem a nepojede automobilem, ani netušila, jaké životní rozhodnutí učinila. Její parťák, se kterým měla jet – zpěvák Petr Rezek (69) –, se totiž do Michalovců vypravil autem, které havarovalo. „Jsem živý, ale auto je totálně na odpis,“ řekl deníku Aha! Rezek.

Nehoda se naštěstí obešla bez ztráty lidských životů. „Mám asi dobrého strážného anděla. Naše auto vyletělo do vzduchu a skončilo v příkopu, ještě že dopadlo na všechna čtyři kola, to nás zachránilo,“ řekl nám krátce po nehodě Rezek.

Co se tedy na slovenské silnici vlastně stalo? „Proti nám se vyřítil kamion, který na nás vyklopil bedny s pivem. Nevykličkovali jsme mezi nimi a při nájezdu na jednu z nich nás to vyhodilo do vzduchu. Skončili jsme v příkopu,“ vylíčil deníku Aha! průběh nehody Rezek, který hned informoval svou dlouholetou kamarádku Hanku Zagorovou.

„Jsem ráda, že se jim nic nestalo. Petr je podle mých informací v pořádku. Já jsem naštěstí přiletěla letadlem. Za chvíli máme vystoupení, takže čekám na nějaké auto. To jejich je na odpis, vyzvedne mě nějaké jiné,“ přidala další informace k nehodě Zagorová.

Rezek se naštěstí z nehody velmi rychle otřepal. „Musím říct, že jsme měli velké štěstí. Kdyby nám ty bedny s pivy prolítly okny, bylo by po nás,“ dodal zpěvák, který v životě zažil už druhou velkou nehodu. „Kdysi dávno jsem havaroval v autě s Karlem Černochem, a tehdy jsme měli taky výborného anděla strážného. Někdo nahoře nás musí mít moc rád,“ oddychl si Rezek.



Přečtěte si
hillaarkaa
24. 6. 2012 • 16:28

Tak se o tom příznivci Plesku zavčas dozvědí,dříve než o obyčejných lidech ze zájezdu do Chorvatska

repro
24. 6. 2012 • 12:17

To je šílený, co jste prosím vás zač?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.