Ochotská ukázala modřinu: Může za to Exner? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Ochotská ukázala modřinu: Může za to Exner?

Michaela Ochotská má na stehně ošklivou modřinu
Michaela Ochotská má na stehně ošklivou modřinu (Petr Novotný)

Moderátorka televizních novin Michaela Ochotská (27) se na akci pražské oční kliniky objevila v sexy bílých šatech, které však odhalily obrovskou modřinu na levém stehně. Jde snad o projev domácího násilí?!

Všichni, kdo viděli obrovskou modřinu na noze Michaely Ochotské, se zhrozili a okamžitě mysleli na nejhorší: domácí násilí! Jenže tak to není.  „Tu modřinu mi udělal pes, když jsme spolu dováděli,“ uvedla vše na pravou míru sympatická moderátorka.

Míša si na svém vzhledu dává velmi záležet, proto propaguje zdravý životní styl a dbá hlavně na prevenci. A protože zrak je velmi důležitý, rozhodla se podpořit otevření nových prostor luxusního Očního centra v pražských Holešovicích.

„Oči jsou pro mě velice důležité, tak chodím pravidelně na kontroly, ačkoliv jsem se ještě operovat nenechala, narozdíl od mého tatínka. Ten byl ale maximálně spokojený,“ uvedla moderátorka.

Na otvírání nových prostor očního centra se přišla podívat i moderátorka a herečka Markéta Hrubešová (40)  se svoji maminkou. Celou akci moderoval Miroslav Šimůnek (34).




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.