Gott, Kerndlová, Nedvědi a další zpívali v přírodě: Bez pivka to nešlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Gott, Kerndlová, Nedvědi a další zpívali v přírodě: Bez pivka to nešlo!

Václavu Neckářovi udělal Mistr Gott radost.
Václavu Neckářovi udělal Mistr Gott radost. (Aha! – Martin Hykl)

Patnáct zpěváků a skupin dorazilo v sobotu na oslavu třináctých narozenin úspěšného komerčního rádia. Karla Gotta (72), Hanu Zagorovou (65) či Václava Neckáře (68) si přišly do přírodního divadla na Konopišti u Benešova poslechnout tisíce lidí. A stejně tak jako diváci i umělci nepohrdli v přírodě dobrým pivem.

NEJvětší úspěch

Jednoznačně největší úspěch měl Václav Neckář. Dojatý zpěvák si užíval několikaminutové ovace vestoje. V zákulisí pak požádal o podpis Karla Gotta, který zpíval před ním. „Chtěl bych tě poprosit o autogram pro mého kamaráda,“ smál se Neckář.

NEJzmalovanější žena

Zpěvačka Tereza Kerndlová (25), kterou doprovázel její přítel René Mayer (41), to přehnala s líčením. Sytě rudá rtěnka jí vůbec neslušela.

NEJbarevnější šaty

Hana Zagorová měla z hostů nejbarevnější šaty, ke kterým ladila květina od pořadatelů. Zpěvačka u diváků nejvíce bodovala s hity jako Studánko stříbrná nebo Maluj zase obrázky. Zagorová si také zazpívala s dlouholetým parťákem Petrem Rezkem (69).

NEJvětší nástroj

Karel Vágner přinesl na pódium největší hudební nástroj celé oslavy – basu, s níž doprovodil Hanu Zagorovou během slavné písně Hej, mistře basů. Vágner také donesl ukázat loutku se svojí podobou, kterou dostal k nedávným 70. narozeninám.

NEJvětší vtipálek

Bratři Jan (65) a František (64) Nedvědovi nesměli na Konopišti chybět. Honza měl tak dobrou náladu, že zatímco fotograf Aha! pořizoval jeho snímek, on si do mobilu zvěčňoval jeho.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.