Iveta Bartošová: Uhnala svého ochránce Rychtáře! Manželka musela z domu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Iveta Bartošová: Uhnala svého ochránce Rychtáře! Manželka musela z domu!

Mezi Bartošovou a Rychtářem přeskočila jiskra!
Mezi Bartošovou a Rychtářem přeskočila jiskra! (Aha! – Alexandr Malachovský, Marek Pátek, David Kundrát)

Romantický příběh Ivety Bartošové (45) má další pokračování. Po epizodě s italským milencem Domenicem Martuccim (35) našla otevřenou náruč u Josefa Rychtáře (53). Překážkou je ovšem jeho manželka Darina…

Rychtář nabídl Bartošové azyl poté, co zkrachoval její poměr s Martuccim a zkolabovala. Bylo jen otázkou času, kdy jejich přátelství přeroste v hlubší city. A už je to tady!

„Nikdy jsem neřekl nahlas to, co chci, abys věděla. Vím, jaká jsi, a děkuji za to, že jsi. Přátelství se vždy zakládá na něčem tajemnějším,“ napsal podle deníku Blesk Rychtář Ivetě. Když se zpěvačkou trávil více času, než z vlastní ženou, Rychtářová se raději z domu odstěhovala. A dala svému muži jasné ultimátum – pokud jeho poměr s Bartošovou neskončí, bude to znamenat konec jejich manželství!

Anketa

Co si myslíte o novém vztahu Ivety Bartošové s ochráncem Josefem Rychtářem?
Celkem 1804 hlasujících

Prozatím to ale vypadá, že Rychtář dal přednost Bartošové. V pondělí ji vezl na operaci, zatímco jeho žena musela do nemocnice jet vlakem. Podle Blesku se navíc Rychtářová nevrátila domů, ale odstěhovala se ke svému synovi. Bartošová už sice u Rychtáře nebydlí, ale teď k němu má dveře zase otevřené…

V jeho domě bude vždy vítaným hostem. „Naše přátelství má samozřejmě vývoj. Měl jsem Ivetu vždycky rád, ale za ten měsíc se vztah opravdu proměnil. Pokud se ptáte, tak ano, opravdu mezi námi přeskočila jiskra,“ přiznal před časem Rychtář.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
setug
6. 10. 2011 • 17:20

lehká ženština.

ivkanatka
6. 10. 2011 • 12:20

Artur sice s ní není, ale číst umí. Je dost chytrý na to, aby pochopil, koho opravdu má Iveta ráda - on to, bohužel, není.

perla99
6. 10. 2011 • 11:55

už se o ní dlouho nepsalo, tak honem honem šup na stránky "novin". A fotografy včas informovat. Ještě že je aspoň ten kluk pryč a nemusí zase absolvovat ty tyátry.

ivkanatka
6. 10. 2011 • 11:43

To se dalo čekat, že to tak doopadne. A že pan Rychtář neměl jen čisté úmysly Ivetě pomoci po pobytu na detoxu ,je nad slunce jasné ! Tak je nechte - 2 *** na jednom hnojišti. Paní Rychtářové se divím, asi svého muže nezná tak dobře,jak si myslela a IBP si nasadila do domu. Ony Boží mlýny melou, nebojte. Na každou svini se vaří voda a každá *** má svého řezníka. A Iveta je řezník opravdu dobrý - mrkněte někdy na seznam jejích milenců, aspoň těch přiznaných, které stejným způsobem zařízla.

jade
6. 10. 2011 • 10:30

Tak snad Rychtářovi jde jen o peníze, jinak by musel mít úplně vyschlý mozek. Jak by se normální chlap mohl spustit s takovou ochmatanou a blbou ženskou a opustit ještě kvůli ní svou ženu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.