Šílená jízda Ivety Bartošové do nemocnice: Školáci na vesnicích sotva stihli uskakovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Šílená jízda Ivety Bartošové do nemocnice: Školáci na vesnicích sotva stihli uskakovat!

Auto s Ivetou Bartošovou na zadním sedadle se vyřítilo z jejího domu v Uhříněvsi a šílenou rychlostí zmizelo směrem na Hradec Králové.
Auto s Ivetou Bartošovou na zadním sedadle se vyřítilo z jejího domu v Uhříněvsi a šílenou rychlostí zmizelo směrem na Hradec Králové. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Vztahy mezi Ivetou Bartošovou (45) a jejím synem Arturem (14) jsou podle jejích slov pod bodem mrazu. „Nemůžu k němu a někdo mu asi zakazuje jít domů – do našeho domu,“ teskní Bartošová.

Ta ale teď stejně doma není: včera ráno opustila svou vilu v Uhříněvsi a uchýlila se do nemocnice, kde měla podstoupit operaci ramena.

Srdce si Bartošová vylila ve svém deníčku, který jí pravidelně otiskuje deník Blesk. „Ty dny, kdy vím, že je Artur 200 metrů vedle našeho domu ve škole, jsou strašný. Nemůžu k němu. A někdo mu asi zakazuje jít domů – do našeho domu. Strašně se mi po něm stýská,“ napsala Bartošová.

Jasně naznačila, že návštěvy Arturovi nejspíš zakazuje jeho otec Ladislav Štaidl (65), který se o něj momentálně stará.

A tohle její tvrzení doslova vytočilo Štaidlova advokáta Josefa Lžičaře! „To je nesmysl! Absolutní nesmysl!“ vyhrkl Lžičař rozčileně a okamžitě začal vyjmenovávat, co všechno udělali pro to, aby se Iveta mohla se synem vídat.

„My jsme naopak, aniž ona o tom věděla, podali návrh, který upravuje styk Ivety se synem. Já jsem jí dokonce písemně vzkázal, že ve chvíli, kdy se eventuálně chytí a bude zpívat, bude mít nové možnosti vídat Artura. Otec nezletilého jí v tom v žádném případě nechce bránit,“ tvrdí Lžičař. „Z její strany jde zřejmě o závažné zmatení pojmů,“ dodává.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Proč Iveta zase blázní? Už několik dnů má stavy úzkosti, zřejmě vyvolané bolestí zlomeného ramenního klíčku a plánovanou operací ruky. Ta měla podle našich informací proběhnout včera. A odpovídají tomu i včerejší ranní manévry okolo Ivetina domu.

Patnáct minut před osmou přijel k Ivetě její ochránce Josef Rychtář. Vešel do domu, ze kterého se přesně v osm hodin vyřítil i se zpěvačkou, naložil ji do auta a šílenou rychlostí uháněli po vesnických uličkách. Děti jdoucí do školy uskako



Přečtěte si
leguana
5. 10. 2011 • 10:41

hezká replika

supec229
5. 10. 2011 • 10:10

si to myslela dávno.O tom jejich ,,přátelství,, to bylo jako hodně špatná pohádka.Jen je mi líto paní Rychtářové.Si nasadila pěknou veš do kožichu.Ivetka by zasloužila pár facek.A že za ni nejde syn?Kdo by se divil ,že??Už asi jenom ona.

sport17
5. 10. 2011 • 08:18

Pepa a ostatní ji nesrazili na kolena,ale na záda,leda by to měla raději zezadu. Ale nezoufej,brzy bude volná a ráda dá i tobě.

bobina
5. 10. 2011 • 07:53

vykašli se už na ty kr.voviny které plodíš a cucáš z prstu,napiš až někoho Iveta přejede a zavřou jí ,to budou lidi hltat,toto už nikoho nebaví! Apropó,zapoměla jsi napsat,jestli jí Rychtář nezapoměl přibalit kartáček na zuby a ráno jí pečlivě osprchoval aby panu doktorovi nepáchla!Možná že jí ještě než jí odvezl použil,po operaci bude mít pauzu a manželka bude také k nepoužití!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.