»Osobní strážce« zpěvačky Bartošové: Povím vám, proč žiju s Ivetou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

»Osobní strážce« zpěvačky Bartošové: Povím vám, proč žiju s Ivetou...

Strážce, nebo milenec? Rychtář Ivetu zahrnul přízní, kdy se jen těžko věří tomu, že to dělá z pouhých sympatií.
Strážce, nebo milenec? Rychtář Ivetu zahrnul přízní, kdy se jen těžko věří tomu, že to dělá z pouhých sympatií. (Aha! – Alexandr Malachovský, Marek Pátek, David Kundrát)

Prakticky se od ní nehne. Je jako stín, který je jí stále v patách. Josef Rychtář (53) – muž, který se pasoval na ochránce psychicky labilní Ivety Bartošové (45).

Tuto roli vzal natolik vážně, že mu začala ničit manželství se zdravotní sestrou Darinou, se kterou je už sedmadvacet let a má s ní dva syny. Proč se Rychtář tento týden prakticky nastěhoval do Ivetiny vily v Uhříněvsi? Opravdu jsou ti dva milenci?

Už déle než měsíc Iveta Bartošová otřásá osudem nejen svým, ale i dosud relativně šťastné rodiny Rychtářových. Zůstanou po zpěvaččině úřadování z jejich životů jen trosky? Vypadá to tak...

Rychlá rekapitulace – vše začalo Ivetiným rozchodem s italským hrabětem Domenikem Martuccim (35) a jejím zhroucením se po nehodě, kdy málem zemřel syn Artur (14).

O pár dní později přišel další nepodařený pokus o sebevraždu, kdy Ivetu na pokraji sil našla doma její pomocnice. Artura následně sociálka matce konečně odebrala a svěřila ho do péče otci Ladislavu Štaidlovi. V tu dobu se po zpěvaččině boku objevil Rychtář, podnikatel, který měl už nějaký čas na starost ostrahu jejího domu.

Ujal se jí – podle svých slov pouze z čistých úmyslů a v touze pomoci té křehké duši, nechal Ivetu, ať na něj převede své účty a podpisová práva a nastěhoval ji k sobě domů.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Tam Iveta vydržela třicet dní, během kterých se dramaticky změnily vztahy mezi ní a Rychtářovou manželkou Darinou. Ta zpěvačku nejdříve zahrnula péčí, ale po čase se začala obávat jejího pouta s Rychtářem a žárlila. Nakonec je obvinila z mileneckého poměru a dům v Říčanech demonstrativně opustila.

Toto pondělí musela Iveta po nedávném úrazu, kdy v noci upadla, podstoupit operaci zlomeného ramenního klíčku. V úterý, jak je jejím dobrým zvykem, z nemocnice utekla do domácího ošetřování a Rychtář u ní tráví dny i noci.

Zdálo se to být potvrzením toho, čeho se Darina obávala – její muž opravdu navázal se zpěvačkou milostný poměr. Josef dlouho mlčel, ale teď se konečně odhodlal říci, jak to celé je...

Dopis Josefa Rychtáře (redakčně kráceno):

Vážení přátelé,

Vám všem chci poděkovat za kladné i záporné komentáře. Jedno snad na vysvětlenou. Je pravdou, že se o Ivetu starám, starám se nezištně, jsem s ní tak, abych jí dělal nejen společnost, abych ji ochránil před těmi, kdo by ji chtěli zneužít, ale i posloužil, protože s jednou rukou to nemá lehké.

Co se týká mě, bydlím v Říčanech. Nikam jsem se neodstěhoval a stěhovat nemíním. Tak daleko jsme nedošli. Iveta má svůj život. Ano, v životě se může stát cokoliv. V první řadě chci, aby se Iveta postavila na své nohy a pevně na nich stála. Aby žila tak jako každá jiná žena, která má své starosti i radosti.

Až budu milencem či něco víc, věřte mi, že jsem natolik slušný a čestný, abych se dokázal k tomuto přiznat bez ohledu na stud.

Děkuji Vám

Josef Rychtář



Autor:  Petr Macek

Přečtěte si
alkaholka1
10. 10. 2011 • 15:07

nebudu se vůbec divit, až v budoucnu začnou pro změnu vycházet ještě jímavější články Mapř. Popová princezna a těžká gynekologická operace.... HPP virus ,,,,no u tolika partnerů v pelíšku, to byl zázrak, aby vše proběhlo v klidu

hentyony
10. 10. 2011 • 08:53

To byl teda víkend.Musím psát vestoje,protože mi bolí kakáč,ale nelituju toho,nastavím ráda znova.Musím uklidit ty flašky a vajgly,je tady toho požehnaně.Měla bych zavolat Arťovi.Otvírám okno a volám.To je divný,neozývá se.No vysrknu ještě ten zbytek chlastu,ono se na dnech flašek vždycky ňáká ta kapka najde.Uf,musím si na chvíli odpočinout a taky v klidu přemýšlet.Můj kocourek mi říkal,kam se na tebe hrabe Lewinská.Kdo to je?Asi taky nějaká umělkyně a že já jsem prý lepší,to jsem ráda,hned mám lepší náladu.

knkn
10. 10. 2011 • 00:17

To asi ne, ona má ráda JEN POŘÁDNÉ ČŮ-RÁ-KY !

knkn
10. 10. 2011 • 00:15

Řekl bych, že ze sebe dokázala udělat především prvotřídní lehkou a přelétavou kur-vu,jaké není v čes.šoubyznisu obdoby, - vlastně to ona je. Dále se ožírat, válet, vymlouvat se, lhát sobě, svému synovi, svým milencům a kolegům a parazitovat na nich. Někdo již před touto hrůzou utek,Rychtář to ůzkouší s láskou v srdci nyní, někdo to "půjde teprve zkusit".

knkn
10. 10. 2011 • 00:09

Aj s cikánmi si dobre rozumiete ? bzvlášť zřejmě když někoho napadnou, podvedou, nebo okradou ?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.