»Osobní strážce« zpěvačky Bartošové: Povím vám, proč žiju s Ivetou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

»Osobní strážce« zpěvačky Bartošové: Povím vám, proč žiju s Ivetou...

Prakticky se od ní nehne. Je jako stín, který je jí stále v patách. Josef Rychtář (53) – muž, který se pasoval na ochránce psychicky labilní Ivety Bartošové (45).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

alkaholka1
10. 10. 2011 15:07

nebudu se vůbec divit, až v budoucnu začnou pro změnu vycházet ještě jímavější články Mapř. Popová princezna a těžká gynekologická operace.... HPP virus ,,,,no u tolika partnerů v pelíšku, to byl zázrak, aby vše proběhlo v klidu

hentyony
10. 10. 2011 08:53

To byl teda víkend.Musím psát vestoje,protože mi bolí kakáč,ale nelituju toho,nastavím ráda znova.Musím uklidit ty flašky a vajgly,je tady toho požehnaně.Měla bych zavolat Arťovi.Otvírám okno a volám.To je divný,neozývá se.No vysrknu ještě ten zbytek chlastu,ono se na dnech flašek vždycky ňáká ta kapka najde.Uf,musím si na chvíli odpočinout a taky v klidu přemýšlet.Můj kocourek mi říkal,kam se na tebe hrabe Lewinská.Kdo to je?Asi taky nějaká umělkyně a že já jsem prý lepší,to jsem ráda,hned mám lepší náladu.

sport17
09. 10. 2011 22:01

Zamlžená by se měla vzít za ruku s annouhradecek a jít pomáhat IB a Pepovi,aby je lépe pochopily,jinou možnost nevidím,obě jsou mimo mísu. Chtělo by to praktickou ukázku.Pepa je pitomec oblblej sexem s bezmocnou raněnou laní a musí jí pomáhat srovnávat hormonální rovnováhu a co se týče IB,vše už tu bylo řečeno bezcharakterní líná nymfomanka.

036mj
09. 10. 2011 15:28

A u nás v zapadlom slovensku sú polky, ukrajinky, bulharky a predstav si že si všetci rozumieme. Čo sa tu navážaš do národností v 21.storočí!? Ty nie si zamlzena ale zakom­plexo­vaná­...Há­dam to nepotrebuješ preložiť.

knkn
10. 10. 2011 00:09

Aj s cikánmi si dobre rozumiete ? bzvlášť zřejmě když někoho napadnou, podvedou, nebo okradou ?!

zamlzena
09. 10. 2011 14:43

Můj syn se taky dal dohromady s takovou "plačkou". Doma je neskutečný nepořádek. Ale on kritiku nepřijímá. Jistě situaci vnímá, doma měl čisto.....Zdravotní sestra je to, a bere mě to chuť i odvahu vůbec k lékařlm chodit a nedej Bože nějakou hospitalizaci. Ta je schopna záměny a ono se vše dnes raději ututlává. Jsou tu Slovenky a Uktrajinky, které chybují více v důsledku špatné znalosti jazyka. Tahle přijde domů a je unavená/bere krev/ a bolí ji nohy, takže nedělá už nic.Je jí 27 roků. Co bude dělat taková za dvacet roků ?

lysohlavek02
09. 10. 2011 15:19

ty se radši starej o sebe ty krávo..

bobina
09. 10. 2011 14:23

ona naní psychycky nemocná,je to jen ženská,která má ráda chlapy a sex a je na chlapech závislá. To ale není diagnóza,takových ženských po světě běháhodně,jednu takovou má i můj bratr. Když tu ženskou pozoruji,je to to samé,neudělá bez bráchy nic sama a umí to s ním tak dobře,že to vypadá jakoby byla tou,která všechno ví a zná,která všechno umí,ale v podstatě neudělá nic a brácha maká jako včelička od rána do večera už 38 let. Ale protože má svojí ženu rád,tak to její sebelitování kdy nemůže tohle a jindy zase tohle snáší snad i rád. Je to prostě životní postoj a záleží na protějšku toho člověka jak dlouho vydrží poskakovat tak jak ten dotyčný píská. A není to jen v ženském pokolení. Znám mnoho chlapů,kteří se chovají stejně jako Iveta,jsou to závisláci,kteří se nechávají obska­kovat­,zachr­aňovat a krmit ženskou a jejich jediný výkon je,že dolezou do práce a tam to nějak přežijí.Mají vedle sebe ženské,které zvládnou péči o děti,o chlapa,umí si kde co v domácnosti spravit,umí si vše od komeníka až po účty zařídit vlastní silou. Jak říkám,Iveta není vyjímečná tím jak se chová,vyjímečná je jen tím,že jí využívá bulvár a ona jeho tím,že si za ty své úlety nechává platit.

zamlzena
09. 10. 2011 15:13

Nesmíme plést páté přes deváté ale učit se trochu rozlišovat a analyzovat. Brácha je prostě submisivní a možná heldá mužský element u ženy. Takových je dost. Někteří se skovají za falešnou drsnost, ale jsou v podstatě dost zženštilý a takovou ženu chtějí. Mně se to taky nelíbí, ale každý jsme opravdu jiný. Například takový drsný rocker se rozejde se dvěma krásnýma něžnýma ženma se sklony opečovávat a vezme si ženu smužským elementem a vyhovuje mu to. Není lepší než ty předchozí, ale PRO NĚHO LEPŠÍ JE. I ty Bobino tady vystupuješ, že také všechno víš nejlépe, a Ivet to vyčítáš. Všichni jsme ovlivňováni od dětství různými okolnostmi a nesmíme hodnotit podle žádné šablony.....je tot ěžké,protože je vždy ta tendence vidět věci dle svých zkušensotí a svého okolí.

bobina
09. 10. 2011 15:30

Já vystupuji tak,že všechno vím nejlépe? Tak to je pro mně novinka,nečetla jsem nikde u sebe,že bych napsala že mám pravdu jen já! Zamlženko,já píši pouze svůj názor tak jako ostatní,kteří se pod diskuzí vyjadřují k danému tématu. A pokud se někomu zdá,že píši tak že vím všechno nejlépe,jak jsi se mi snažila podsunout,tak má problém ten,co si to myslí a ne já,bohužel. Možná,že svým pohledem na věc přesahuji jeho možnosti myšlení a on není schopný to pochopit. Jinak se to nedá totiž vysvětlit,protože pravda je "zamlženko" relevantní a tu zná jen a jen samotný aktér ke kterému se vyjadřujeme. Zdravím a neber vše tak vážně,je to jen názor a ne "pravda"!

hentyony
09. 10. 2011 12:23

Hele zjevil se mi v hodině duchů na zdi Petr Sepeši a poudal : IVETO, TY SEŠ ALE K.R.Á.V.A

hillarka
09. 10. 2011 11:46

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

nejezchleba
09. 10. 2011 14:50

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hillarka
09. 10. 2011 17:55

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

annahradecek
09. 10. 2011 11:22

Těm, kteří posílají Ivetu na léčení,a myslí si, že to bude vyřešeno: Iveta velmi pravděpodobně není alkoholik a pokud má nějakou psychickou poruchu, tak ji žádný "odborník" nemůže vyléčit. Mezi námi totiž chodí "celé mraky" paranoiků různého ražení, a ne každý je nápadně odlišný, normálně se žení, vdává, má děti.Nerozeznáte je. Věkem se stav může zhoršovat. Opravdu je jich hodně. Kdo o tom nic neví, neměl by se tady tak netolerantně vyjadřovat. Izolace v ústavu, kde většinou pacienty předávkují, aby byl klid, nemůže být řešení. Iveta není slabá, je svým způsobem osobnost, jen se musí naučit trochu více reálnému pohledu a domýšlet důsledky. Přeji jí, aby se jí to podařilo. Mnoho tzv. "celebrit" nemá vůbec žádný talent, tak kritizujte spíše takové, je jich také dost. Iveta už něco dokázala.

dagmara2
09. 10. 2011 12:14

Prosím, ty už radši nic nepiš, evidentně ti to čtení článků o Ivetě škodí. Svěř se jejím pravým oficiálním stránkám na FB.

zamlzena
09. 10. 2011 15:03

To Dagmara2: Diskuze je přínosná,když jsou názory různé, nebo bys tady chtěla vést monolog, když doporučuješ AQnna H nepsat? Diskuze nůže být přínosná,/ také sleduji ze stejného důvodu "Prostřeno"na Primě, jelikož je to Člověk tak absolvujeexelentní přehlídka charakterů. Dobré psychologiské školení. A tady ty reakce na diskuzi jsou také pro někoho poučné. Vedle sprostosti frustrovaných jedinců, je tu závist i hloupost, unáhlené soudy pramenící z nadměrného a neoprávněného sebevědomí/ já už předsi všechno vím, snědl jsem všechnu moudrost světa/ neschopnost hlubšího zamyšlení a nejaké analýzy "proč", jen odsuzování. Atak je tomu zřejmě i v osobním životě diskutujících. Asi velmin podobné. Možná, že chybují méně než Iveta, možná že někteří jsou opravdu chytřejší než Iveta Bartošová, ale ti opravdu chytří a schopní jedinci bývají tolerantní a slabším pomáhají / naopak opravdu slabé a zakomplexované osoby osočují stále jen druhé a rádi šikanují/ Jako jedinci, tak i celé méně vyvinuté národy se hádají,kdo je na vině, kdo bere větší kus koláče a namísto aby pracovali se nakonec pobijí a mají bídu ještě větší.

leguana
09. 10. 2011 12:31

Anna z Hrádečku
možná máš pravdu, ale nikdo jiný není tak zajímavý a zábavný

oko1
09. 10. 2011 12:37

Nejenom, že dokázala! Ta toho taky už mnoho ukázala! A ještě dokáže a ukáže...

hejhej
09. 10. 2011 22:36

annahradecek: Zajímalo by mě,z čeho vycházíš se svými názory.Iveta není alkoholik?válení se po zemi opilá,neúčast na nasmlouvaných akcí,protože byla opilá,na Staromáku s Italem při duetu opilá,na Óčku při vystoupení opilá,na slov.TV v pořadu opilá a pod.A k tomu stihomanie,paranoa - to není podle tebe na léčbu,ale na střídání chlapů.Proboha,kde ty chodíš na ty názory ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.