Prakticky se od ní nehne. Je jako stín, který je jí stále v patách. Josef Rychtář (53) – muž, který se pasoval na ochránce psychicky labilní Ivety Bartošové (45).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
snaha dokud ji bude pořád někdo vodit za ručičku tak se na vlastní nohy nikdy nepostaví,takových už tu bylo a nedokázali nic,ono když se nechce tak je každá pomoc marná,a takto jí to vyhovuje ho... dělá a ještě jí obskakují,to by se líbilo každému lemplovi!!!
novináři říkají že Artur skoro zemřel? Já chápu že ta dopravní nehoda byla zlá a vyděsilo je to, ale Artur spal a měl jen pár malých škrábanců. Vážně zraněn nebyl, nejsem si ani jistá zda byl v nemocnici... Pokud se o někom řekne že málem zemřel při dopravní nehodě tak bych očekávala že byl vážně zraněn (v kritickém stavu). A co se týče pana Rychtáře, zdá se že si v mediální pozornosti přímo libuje...
Skutečnost pána je jiná,než píše-protiřečí si.
Iveta je magor.V jejím věku,obyčejném zákroku/jen levá/...Horší je je´jí neschopnost.Umí se přiživovat za ...
viď, ta měla zůstat žít ve své vísce. Už mě štve jak si hraje pořád na svatou, řádků chlapů měla až hnus, to nebyly kvalitní vztahy. I za Svobodou lezla plotem - psáno v knize.
Nějak ta diskuze na tom Ivetině zaručeně pravém FB začíná být hodně zmatená. Pořád to tam promazávají, ale nechávají reakce na příspěvky, které tam už nejsou. Vytvářejí tím docela šílené bláboly.
Když je potřeba šuk-at silná, tak *** na nějakou možnou nemoc. To, co Ivetě už prošlo mezi nohama dává vědět samo o sobě, že jí na tom zase tak moc nezáleží-no tak co, když se nakazí, tak se zase vyléčí. Život má jen jeden ne?
A starej rychtář může ty svoje bláboly psát děckám do mateřské školy. jestliže bydlí s největší šukn-nou v Uhříněvsi, která,jak o sobě sama prohlásila "to potřebuje dennně" tak to ji opíchává teda jenm kol-kem ?, když s ní sám nic nemá ?
Ne, pardon, já vám rozumím, ale jsou to jen stupidní vyumělkované mozky, které nemohou být chvíli bez reklamních světel, no a tenhle šedivý seladon chytá poslední závan mládí a popularity - jak jsem psala, uvidíte, o Advent, on za ruku s rodinkou na Staromáku a Ivča na psychiatrii.