Iveta Bartošová: Musí pod kudlu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Iveta Bartošová: Musí pod kudlu!

Iveta Bartošová trne strachy. Čeká ji totiž operace, která si zřejmě vyžádá velmi dlouhou rehabilitaci.
Iveta Bartošová trne strachy. Čeká ji totiž operace, která si zřejmě vyžádá velmi dlouhou rehabilitaci. (Aha! – Martin Hykl)

Zpěvačka Iveta Bartošová (45) musí pod kudlu! Lékaři ji totiž poměrně nečekaně poslali s rukou na chirurgický zákrok.

„Mám obavy z operace, která mě čeká,“ napsala na internetové sociální síti sama Iveta. Nedělnímu Aha! se podařilo zjistit, že největší hrůzu má z celkové anestezie. „Příšerně se bojí uspání. Má strach, aby se vůbec probudila,“ řekl nám zdroj.

Když Iveta před měsícem u svého ochránce Josefa Rychtáře upadla v noci na schodech a narazila si lopatku, netušila, jaké komplikace za pár týdnů nastanou. Dnes je situace tak vážná, že lékaři Bartošové doporučili okamžitý operační zákrok. Při něm se budou snažit dát do pořádku poraněnou lopatku i ruku, která zpěvačku následkem úrazu bolí.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

„O operaci vím, protože mě o ní informoval pan Rychtář. Je mi to líto, ale nejsem Ivetin tiskový mluvčí, takže podrobnosti neznám. Ivetu jsem si jen pronajal, pracuji s ní na vokálech k novému filmu Hranaři,“ řekl nám Zdeněk Kubík, nový mecenáš Bartošové.

Ten si v tuto chvíli není jistý, zda zpěvačka stihne udělat domluvenou práci. „Je možné, že po operaci bude nutná dlouhá rekonvalescence a Iveta nebude schopná vokály nazpívat. Já ji však nebudu do ničeho tlačit,“ dodává Kubík.

Fuč jsou i plány na natočení nového alba. Iveta ho bude zřejmě muset o nějaký ten měsíc posunout. S novým týmem totiž chtěla udělat novou desku plnou hitů slavných skladatelů.



Přečtěte si
sport17
3. 10. 2011 • 09:36

Ale fuj,kdo by nás tu bavil.Nikdy dřív jsem na diskuse nechodil,až teď s Ivetkou.A je to psina,báječný relax po práci a někdy i v práci,když je v noci klid.

atakdale
3. 10. 2011 • 09:29

čéče tak tys to rozsekla

zikmund
3. 10. 2011 • 09:29

Možná by euthanázie byla řešením.

atakdale
3. 10. 2011 • 09:28

ten titulek - Bartošovou musíme uspat! - to jí povezou na veterinu?

dagmara2
3. 10. 2011 • 07:48

HIVíček by nebyl špatný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.