Bodyguard Bartošové Rychtář: Vyznal Ivetě lásku před manželkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bodyguard Bartošové Rychtář: Vyznal Ivetě lásku před manželkou!

Iveta a Josef jsou milenci. Jejich pracovní vztah se přehoupl do hlubšího osobního souznění.
Iveta a Josef jsou milenci. Jejich pracovní vztah se přehoupl do hlubšího osobního souznění. (Aha! – Alexandr Malachovský, Marek Pátek, David Kundrát)

To, že vztah Ivety Bartošové (45) a jejího bodyguarda Josefa Rychtáře (53) přerostl v něco víc, se ví už delší dobu. Až včera ale ochránce zpěvačky dostal konečně odvahu a vykřičel to do celého světa!

Až donedávna přitom  Rychtář zatloukal. Zřejmě i proto, že si byl vědom následků, jež ponese. Zvlášť ze strany jeho manželky Dariny, kterou zradil po 27 letech soužití. „Za to, že tě mám rád a že tě miluju, se nestydím,“ napsal přesto včera Ivetě Rychtář veřejný vzkaz na sociální síť Facebook.

„Do celé této záležitosti se nechci vůbec zapojovat,“ reagovala na to Rychtářová klidně a vyrovnaně. Víc nechtěla celou záležitost komentovat. I přes různé spekulace o jejím odchodu od manžela totiž stále obývá velkou rodinnou vilu v Říčanech u Prahy, ve které se ještě před několika týdny Bartošová zotavovala.

Pak se ale ty dvě nemohly shodnout na způsobu léčby a jejich cesty se rozešly. Jenže ne úplně, Rychtářová se totiž s Ivetou občas vídá a nechová k ní zášť. Svatá to žena, vždyť jí labilní zpěvačka odloudila manžela! A nejen jeho, ale dokonce i mladšího syna Honzu, který se stará Ivetě o stránky a Facebook a je prý připraven podat jí rovněž kdykoli pomocnou ruku.

Že by Rychtářová sázela na to, že vztahy Ivety Bartošové mívají jepičí život, a trpělivě vyčkávala, až manžel »přijde k rozumu« a najde cestu zpátky? Doufá, že manželovo vzplanutí k blonďaté zpěvačce je jen krátkodobou záležitostí, která vyprchá?

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Rozhodně asi nechce jen tak šmahem hodit za hlavu 27 roků společného života. Vždyť má dva dospělé syny Josefa a Jana, kteří co nevidět vyletí z hnízda a ona by zůstala úplně sama.

Snad proto nechává otevřená zadní vrátka Josefovi, který se však až příliš vžil do role ochránce a překročil meze.

Rychtář se však k návratu do rodinného hnízda nechystá. Aspoň prozatím ne. Zpěvačce totiž včera adresoval i tuto zamilovanou depeši: „Byl bych zbabělec, kdybych se nechal donutit k tomu, abych tě opustil!“

Napsal ji prý před očima vlastní ženy a tedy s jasným vědomím toho, že rozpoutává další kauzu....



Přečtěte si
kolja58
24. 10. 2011 • 16:49

Znáte jeho minulost? Byl to známý kriminální element. Vykrádání bytů a chat.Poté se stal šéfem Městské policie v Říčanech až do doby, než byl zadržen Policií ČR při vykradení chaty byl propuč štěn.I přes protesty občanů, kteří jej a jeho rodinu znali se nic nedělo. Není mi jasné, jak se mohl propracovat na post bodyguarda, když to byl matlák v bojovém umění. Jo jsou to věci na tom světě.

oko1
16. 10. 2011 • 11:48

Xcarodejko, máš to nějaké pomotané. Ženský element nespočívá v uskuhranosti, neschopnosti, sebestřednosti a bezohladnosti. Ten spočívá právě v touze o někoho pečovat, ve schopnosti udržovat teplo rodinného krbu, vychovat a ochraňovat děti a poskytnout jim vše potřebné. Tvoje "princezna" Ivetka zatím prokázala, že zůstala na úrovni dítěte, které potřebuje 24 hodinovou péči a samo se ani nenakrmí ani nevytře konečník. . Z této trosky už nikdy žena nebude.

oko1
16. 10. 2011 • 11:39

Myslím, že z našich příspěvků je ironie víc než zřejmá . Ani by nás nenapadlo srovnávat se s tím pošahaným ožralým prolhaným lenivým sebestředným nablblým a svými průsery a omezeností slavným menopauzálním diblíkem . Toto jsou jen naše odlehčené akademické úvahy . A plájbojovi Pepovi těch pět minut slávy v Ivetčině stínu ze přejeme, jakož i následné Ivetino pokálení celého Pepy včetně jeho hadice . Ať se mládí vydovádí!

xcarodejka
15. 10. 2011 • 17:19

Nemusí být primitiv,a le jse tam, kde je více peňazí..... to jsem my češi./většinou/

xcarodejka
15. 10. 2011 • 17:18

Bezpečí? Dostává znovu zabrat.Má to pestré.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.