Zákeřné nařčení Davida: Zvažuji, že to předám advokátům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zákeřné nařčení Davida: Zvažuji, že to předám advokátům!

Michal David
Michal David (Pavel Machan)

Podvodníci se nezaměřují pouze na reklamy týkající se přípravků na hubnutí. Svou strategii posunuli zase o kus dál a ve svém zvráceném jednání se zaměřili na skupinu obyvatel, kteří podvody odhalují hůře – na seniory. V nových reklamách tentokrát zneužili hudebníka Michala Davida (62) a moderátorku Lenku Špillarovou (37).

Na hubnutí slyší velké množství lidí, častěji pak ženy, neduhy spojené se stářím ovšem trápí téměř každého druhého seniora. A právě na ty podvodné reklamy cílí tentokrát. „V 62 letech jsem téměř hluchý. Doktor K.... zachránil můj sluch i kariéru,“ lživě citují podvodníci zpěváka Michala Davida, jenž se od těchto internetových šmejdů snaží distancovat. „Zasmál jsem se tomu. Je to totální nesmysl. Zase zneužívají mé jméno. Hlavně tomu prosím nevěřte,“ vyzval veřejnost skrz web Super.cz.

Michal David: Co prozradil na jediném koncertě v roce 2023 v Praze?

Video se připravuje ...

Ten na reklamním letáku nefiguruje sám. O svých údajných zdravotních strastech se na snímku svěřuje moderátorce Lence Špillarové (37), jež se proti reklamě též ohrazuje. „Samozřejmě je to podvod. Došlo mi už několik příspěvků, kde figuruju. Zvažuji, že to předám advokátům,“ sdělila stejnému serveru moderátorka. V minulosti byly podobně zneužity ku příkladu zpěvačka Ewa Farna (29) či herečka Jitka Čvančarová (45). 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.