»Zlý bankéř« Tomáš Jeřábek: Konec kvůli špatným vztahům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

»Zlý bankéř« Tomáš Jeřábek: Konec kvůli špatným vztahům!

Tomáš Jeřábek
Tomáš Jeřábek (ara )

Dlouhé roky ho diváci znali jako zlého bankéře v reklamě na banku. Poslední dobou už v ní neúčinkuje, Tomáš Jeřábek (49) po 12 letech skončil. Teď se rozhovořil o důvodech.

Zatímco Tomáš Měcháček (45) hrál sympatického bankéře, Jeřábek zapšklého bručouna. A přestože diváci nemají v televizi reklamy zrovna v lásce, tyto patřily k těm oblíbeným. Pro Jeřábka znamenalo natáčení nejen zábavnou práci, ale také velmi slušné finanční ohodnocení. „Byla to výjimečná práce a já na to vzpomínám rád,“ uznal herec v rozhovoru pro DVTV. Přesto ale s projektem sekl! 

7 pádů dnes: Jeřábek a Třešňáková o bouřlivé minulosti, netradiční svatbě i o výchově syna

Video se připravuje ...

„Jak to ale bývá u vztahů, za poslední dva tři roky to bylo horší a horší,“ naznačil Jeřábek, že ač na obrazovce mezi oběma protagonisty panovala ta správná chemie, v zákulisí to stále více drhlo. „Koncept už nefungoval, jak by měl,“ krčil rameny s tím, že koncept nové vzdušné banky v kontrastu se »starou« ztratil smysl, protože ty tradiční peněžní ústavy se novým podmínkám rychle přizpůsobily.

Od reklamy ke Lvu!

Reklama přinesla Jeřábkovi popularitu, retro seriál Volha, kde ztvárnil produkčního Pepu Horáčka, zase prestižní ocenění. Tomáš Jeřábek totiž letos získal za vedlejší mužský herecký výkon v seriálu cenu Český lev. „Měl jsem obrovskou radost, ale nejsou tam ambice, nic mě nehoní dopředu. Beru věci tak, jak přicházejí,“ podotkl skromně herec.

Nováček na scéně

Přestože Měcháček zůstal tváří banky dál, v reklamách nahradil oblíbenou dvojici influencer a moderátor Nikolaos »Nikos« Mach (28). „Nikos přináší mnoho kreativních nápadů a znalostí fanoušků. Věřím, že mladé bude bavit,“ vysvětlil marketingový ředitel banky Oldřich Dostál.



Přečtěte si
defakto
4. 4. 2024 • 08:41

... Jeřábek může jít k čertu ! Toho Lva dostal jen z protekce , hrát nikdy neuměl , vlastně on ani nic neumí !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.