Objímačky, a pak domů: Chantal Poullain promluvila o svém fešákovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Objímačky, a pak domů: Chantal Poullain promluvila o svém fešákovi

Chantal Poullain s novým účesem
Chantal Poullain s novým účesem (Instagram, archiv)

Šarmantní Francouzka Chantal Poullain (66) dost možná není tak úplně sama. Fotografové ji zachytili vedle charismatického muže a hned se začalo šuškat, že jde o jejího nového partnera. Vše ještě umocnil fakt, že se na procházce objímali, a pak zamířili k němu domů...

Na fešáka, který se dvořil bývalé manželce Bolka Polívky (73), upozornila redakce Expresu. Podle vyjádření herečky jde však jen o dobrého přítele. „Je to můj velký kamarád, lékař. Chytili nás, když jsme se na něco šli podívat domů,“ řekla k věci zjevně pobavená Chantal a přidala i vtipnou příhodu. Poté, co Expres totiž zveřejnil, že je jejím domnělým novým partnerem, prý se rozzlobil. „Byl pak uražený," potvrdila Poullain, ale ihned vše uvedla na pravou míru. „Samozřejmě s humorem, protože se psalo, že je šedesátník," dodala. 

Chantal Poullain (65) šokuje: Chci dvojčata! A jak si rozumí s přítelkyní syna Vladimíra?

Video se připravuje ...

Jediným mužem jejího života tak po Bolkovi zůstává jejich syn Vladimír, na jehož adresu se vyjádřila už v minulosti pro Aha!. „Také mě okouzlil, miluju ho. Je to krásnej chlap… Důležité ale je, jaký je to člověk. Jaký má respekt k lidem a k životu. Být hezký chlap je jedna věc, ale jsou důležitější věci. Citlivost například,“ vysekla synovi poklonu. 

Chantal Poullain překvapila: Příští rok slavím 30!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Inka
7. 12. 2022 • 05:10

Epidemiolog Smejkal...ne ?

bursik
6. 12. 2022 • 05:41

To má být lékař?!Ruky v kapsách ,otřesné ! Nevychovaný a neupravený svazácke manýry .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.