Další Polívka se potatil: Herecký klan se rozšíří o Jendu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Další Polívka se potatil: Herecký klan se rozšíří o Jendu!

Jan si večer užil ve společnosti rodičů.
Jan si večer užil ve společnosti rodičů. (Foto Aha! - P. Machan, M. Pátek)

Svou novou přítelkyni vyvedl va slavnostní večer Českého lva Jan Polívka (19), který překvapil přiznáním že i on se potatil po Bolku Polívkovi (73) a bratr Vladimír (33) je pro něj velkým vzorem.

Doposud sklízel Jenda uspěchy na sportovním poli jako basketbalista, jenže s tím bude brzy konec. „Hrál jsem basket hlavně kvůli tomu, abych nějakým způsobem oddaloval tu rodinnou záležitost, kterou je herctví, ale teď čím starší se tím víc nějak rozvažuji. Zjišťuju, že tomu neuteču.Podávám přihlášku na DAMU a JAMU, tak třeba dopadnu stejně jako brácha Vladimír,“ přiznal Honza.

Vladimír Polívka: Práce není tolik, kolik bychom si představovali

Video se připravuje ...

Nejsem otec!

Na večer s rodiči přivedl svou přítelkyni Alex. „Poznali jsme se přes kamarády, nejsem v tomhle ohledu po tátovi, ten se se žemami seznamuje lehce. Já se v tomto ohledu nepotatil, ale mám po něm nos,“ přiznal se smíchem Polívka Junior, který tak možná bude v budoucnu pokračovat v rodinném řemesle - herectví.

Bolek a Vladimír Polívkovi: Co si o sobě táta a syn myslí?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
7. 3. 2023 • 14:14

... asi nemá hlavu na nic jiného , tak zkusí herectví-. Jinak vypadá jako jeliman , nic z něho nevyzařuje , no bude to mít těžké .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.