Spokojený Bolek Polívka: Dcera vždycky ví, čím ho obdarovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Spokojený Bolek Polívka: Dcera vždycky ví, čím ho obdarovat!

Předávání Cen Thálie - Bolek Polívka
Předávání Cen Thálie - Bolek Polívka (CNC_Martin Hykl)

Herec Bolek Polívka (73) má každé Vánoce jistotu v tom, že mu jeho nejstarší dcera Kamila (47) nadělí přesně to, co chce. Občas je přeci jen těžké trefit se rodičům do vkusu, ale to Kamile rozhodně nedělá problém.

Bolek je tatínkem celkem šesti dětí, o práci nouzi nemá a dalo by se říct, že si v životě dopřál vše, co chtěl. Dnes už má nejradši klid a pohodu, během které se může začíst do poutavé knížky. „Čtu ale málo beletrie. Románky, to už v jistém věku člověka přestane zajímat, že chlapec se zamiluje do dívky. V posledních letech jsem si oblíbil autobiografie, jako má Keith Richards, a tyhle zajímavý věci,“ svěřil se herec pro Super.cz.

Dědictví aneb Kurvahošigutntág. Film, který kritika tvrdě strhala, po letech krásně uzrál

Video se připravuje ...

Jeho nejstarší dcera ví, že novou knížkou mu vždycky vykouzlí úsměv na tváři. „Moje nejstarší dcera mě stále obdarovává knihami. Na Vánoce nebo i při různých rodinných oslavách, ale nestíhám všechno přečíst. Takže jsem i takový mistr v záložkách, a naopak můj syn Jenda se mě ptá, jestli mi nevadí, že to všechno nikdy nepřečtu,“ dodal se zasmáním Polívka.

Thálií oceněný Bolek Polívka: Která jeho žena vydá za všechny?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.