Co bude s Burešovou? TV rozhodla po tajném jednání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Co bude s Burešovou? TV rozhodla po tajném jednání

Poslední scéna Evy Burešové v ZOO
Poslední scéna Evy Burešové v ZOO (FTV Prima, archiv)

Primácký seriál ZOO se těší velké popularitě a jeho sledovanost je mimořádná. A to i přesto, že jedna z hlavních hrdinek Eva Burešová (29) si momentálně užívá mateřskou dovolenou se synem Tristanem. Jaké s ní má ale režie plány do budoucna? A jsou vůbec nějaké?

Když Burešová oznámila těhotenství, muselo se hned začít přemýšlet, kam ji režie „odklidí“, až nastoupí na mateřskou dovolenou. Nakonec představitelka Viky odcestovala a do ZOO se zatím připojuje jen skrz videohovory. Už teď je ale jasné, že vedení s ní počítá i nadále. „Natáčet začne hned po Novém roce a diváci se jí na obrazovkách znovu dočkají někdy v dubnu, zhruba před stým dílem,“ sdělil důvěrný zdroj z televize Prima pro eXtra.cz.

Eva Burešová a Přemek Forejt: Umístění ve Slavíku pro mě není důležité

Video se připravuje ...

A pro fanoušky máme další skvělou novinu. V nejbližší době se nemusí bát, že jejich oblíbený seriál ze dne na den zmizí z televizních obrazovek. „Už nyní je rozhodnuto o tom, že seriál Zoo se bude vysílat minimálně dva roky. To znamená zhruba do jara 2024. Nyní je odsouhlaseno 160 dílů, což jsou právě dvě sezóny. A i když tohle ještě odklepnuté není, s vysokou pravděpodobností schválí i třetí rok, takže by těch dílů bylo kolem 240,“ dodal zdroj.

ZOO se daří a není žádný důvod přemýšlet o jejím konci. „Však když to diváci sledují v tak hojném počtu, muselo by se stát něco opravdu nesmírně vážného, aby zařízli dojnou krávu,“ vysvětlil tajný informátor.

Eva Burešová opouští ZOO: Podívejte se na její loučení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
martika1
6. 12. 2022 • 12:23

Mne sa zase páčili pesničky, ktoré spieva na konci dielu. Pripomínajú mi moju mladosť a aké krásne slová boli v českých pesničkách.

František Kozlik
30. 11. 2022 • 07:28

Slunečná byla také velmi sledovaná a nepokračovali natáčet dál.

Uživatel_5539304
29. 11. 2022 • 22:04

Tak to mi doslova spadl kámen ze srdce! Viky je prostě hvězda celé show a bez ní by se to vydržet příliš dlouho nedalo.. Ona byla to, na co jsem se vždy nejvíc těšila a co mi vždy dokázalo zvednout náladu a povzbudit Již od prvního dílu byla mojí nejoblíbenější postavou, její charakter/postava je naprosto výjimečná a nenahraditelná! Popravdě, nestává se mi to běžně, že bych si někoho ve filmu či seriálu tolik oblíbila

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.