Hvězdy seriálu ZOO rozdávaly úsměvy dětem: Jsou to čerti, či andělé? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězdy seriálu ZOO rozdávaly úsměvy dětem: Jsou to čerti, či andělé?

Zprvu zaskočeným pacientům herci zpříjemnili den.
Zprvu zaskočeným pacientům herci zpříjemnili den. (Foto Aha! – FTV Prima)

O pozdvižení ve Fakultní Thomayerově nemocnici se postarali hrdinové oblíbeného primáckého seriálu ZOO. Andělsko pekelná mikulášská nadílka na dětské chirurgii přinesla malým pacientům aspoň trochu rozptýlení a hodně radosti.

Nemocnice se pod dupotem čertovských kopyt otřásala v základech, ale i tak všechny děti svatosvatě přísahaly, že byly hodné. Za odměnu dostaly spoustu hraček i sladkostí od nadpozemských hostů. Byli ale hodní i sami herci a za co by mohli jít do pekla, či do nebe?

Andělská pekelnice

Michaela Tomešová (31) se vidí v nebi. „Do nebe bych šla za svou mateřskou péči. Snad i za to, že jsme udělali s kamarády krásný charitativní koncert Muzikálem bez bariér – Polovina nebe, jehož výtěžek jde na handicapované lidi. A peklo bych si jistě vysloužila za svoje PMS stavy, kdy se mnou cloumají hormony. To má můj manžel svatou trpělivost,“ přiznává herečka.

Marie Rottrová porazila covid: Oslava 80. narozenin bude, ale bez syna! Uvázl v Kanadě

Video se připravuje ...

Mukuláš věří v dobro

V nemocnici měl Šimon Bilina (27) se svými 194 centimetry s mikulášskou čepicí problém. Byl tak vysoký, že se při procházení dveřmi musel hodně shýbat. „Nevěřím v nebe ani peklo, myslím, že existuje víc. Není nikdy jen černá a bílá. Věřím ale na dobré skutky, když člověk něco udělá pro druhého, bez jakéhokoliv očekávání. To je nejvíc,“ vysvětluje herec, který se heslem i sám řídí.

Ostřílená ďáblice

Sabina Laurinová (50) bez mučení přiznává: „Já už jsem v pekle byla a bylo to fajn, už se tam ale nechystám. Mám tam dobré vztahy s Luciferem a s šedesáti čerty,“ naráží herečka na svoji pohádku Z pekla štěstí. „V sedmém nebi občas taky jsem a stačí mi k tomu chvilky, když se nic dramatického neděje. K tomu ještě káva a čokoláda, pak je to dokonalost,“ uzavírá andělská Sabina.

Na nebe má měsíc

Nejmladším představitelem z nadpozemských bytostí byl Gorn Maiello (21). „Málo se věnuji rodině, přátelům. Nemám na ně čas a ve škole jsem taky moc nebyl. Musím toho hodně dohnat. A nebe? Tak na to mám ještě měsíc a snad něco dobrého stihnu udělat, kdyby náhodou,“ zažertoval představitel Vojty Rokla.

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.