Kubišová po operaci trpí: Důležitý lék není k sehnání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kubišová po operaci trpí: Důležitý lék není k sehnání!

Marta Kubišová
Marta Kubišová  (Tonda Tran)

Devětasedmdesátiletá zpěvačka musí po operaci střev dodržovat přísnou dietu, která ji vysiluje. Aby toho nebylo málo, paní Marta nemůže sehnat jeden důležitý lék.

Bezezbytková dieta, kterou Marta Kubišová dodržuje, spočívá v tom, že konzumuje jen to, co organismus beze zbytku zpracuje, aby nebylo střevo zatěžované. „Už abych mohla zase normálně jíst, navíc nemůžeme sehnat jeden prášek, který potřebuji," lamentuje legenda na webu ŽivotvČesku.cz.

Kardiolog Petr Neužil na 70. narozeninách kuchaře Sapíka: Když se z kámošů stávají "pacoši"

Video se připravuje ...

„Už bych potřebovala vrátit se k tomu, co jsem jedla 22 let. Nemyslím to tak, že si první den dám rovnou svíčkovou. Ale zrovna včera jsem se vracela z procházky a cítila, jak někdo vaří. A zrovna svíčkovou. Myslela jsem, že se zblázním. Můžu jen žervé, lučinu, bílé pečivo, šunku nebo kuřecí maso. Ale je to pořád dokola. S dietou ani nemám moc energie. Dnes jsem nemohla pomalu dojít ani za kočkami. Nakonec jsem k nim šla, ale trvalo mi to dvě hodiny. A se zaťatými zuby,“ popsala zpěvačka drsnou realitu na eXtra.cz.

Marta Kubišová letos oslaví 80: Zpívání je pryč, ani se mi nestýská!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.