Neckář v nemocnici: Podezřelá diagnóza | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Neckář v nemocnici: Podezřelá diagnóza

Václav Neckář skončil v nemocnici stejně jako jeho kamarádka Marta Kubišová.
Václav Neckář skončil v nemocnici stejně jako jeho kamarádka Marta Kubišová. (Blesk)

Zpěvačka Marta Kubišová (79) byla do pražské Nemocnice na Homolce převezena v noci ze čtvrtka na pátek kvůli akutním bolestem. V té době už ale ve stejné nemocnici ležel i její dobrý kamarád Václav Neckář (78)!

Zpěvákovi se udělalo zle ve čtvrtek odpoledne. Nemohl hýbat prsty u jedné ruky, a aby toho nebylo málo, šíleně ho brněly. Byl proto okamžitě hospitalizován v Nemocnici na Homolce, jak píše deník Blesk. V noci ze čtvrtka na pátek byla potom do stejné nemocnice převezena i Kubišová, kterou trápila perforace střeva.

Marta: Letní scéna Musea Kampa uvádí recitál o výjimečné Martě Kubišové s Berenikou Kohoutovou a alternující Hanou Holišovou v hlavní roli. 

Video se připravuje ...

Když se to Neckář dozvěděl, propadl panice. „Okamžitě jsem přestal myslet na sebe a dostal jsem o ni strašný strach, znovu se mi udělalo zle,“ přiznal Blesku Václav. Jeho naštěstí už v pátek propustili, protože se cítil lépe. Na kamarádku ale stále myslí. „Teď se odhodlávám, že Martě zavolám. Možná až ale zítra, nechci ji rušit, ať má klid na zotavení se,“ pronesl zpěvák, který doufá, že se Marta co nejdříve uzdraví.

Útulek Srdcem pro kočky vyhořel. Zvířata jsou v pořádku, škody jdou ale do statisíců

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.