První vyjádření Kubišové po náhlé operaci: Jsem ještě slabá... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

První vyjádření Kubišové po náhlé operaci: Jsem ještě slabá...

Marta Kubišová exkluzivně pro Blesk o své nemoci.
Marta Kubišová exkluzivně pro Blesk o své nemoci. (Tonda Tran)

Po nečekané hospitalizaci je zpěvačka Marta Kubišová (79) konečně zase doma. Zdravotní komplikace zpěvačku trápí čím dál častěji, to nejhorší má nyní naštěstí za sebou...

Náhlá hospitalizace a okamžité operace – takto vypadal minulý týden Marty Kubišové, která se potýkala s perforací střev (protržení střev, pozn. red.), též prezidentskou nemocí. Zpěvačka naštěstí na zdravotní komplikace zareagovala včas. „Měla jsem stejné bolesti jako tehdy, takže jsem okamžitě věděla, co se děje. Hned jsem zavolala svému lékaři… a už to šlo všechno dost rychle,“ cituje zpěvačku web eXtra.cz.

Marta Kubišová letos oslaví 80: Zpívání je pryč, ani se mi nestýská!

Video se připravuje ...

Situace je nyní ovšem lepší, než tomu bylo minule. „Tentokrát se to krásně hojí, dokonce mi nemuseli doktoři udělat ani umělý vývod. Za to jsem opravdu moc ráda,“ přiznala Marta Kubišová. Zpěvačku lidé okamžitě zasypali ustaranými zprávami, nakonec si ale mohou oddechnout.

Marta: Letní scéna Musea Kampa uvádí recitál o výjimečné Martě Kubišové s Berenikou Kohoutovou a alternující Hanou Holišovou v hlavní roli. • VIDEO

Video se připravuje ...

„Mám čtyři stovky nepřečtených zpráv. Všem za ně děkuji, ale jsem ještě slabá, abych na všechny stihla odpovědět. Tak alespoň přes vás všem děkuji za starost!“ poděkovala svým přátelům a příznivcům Marta Kubišová, která nechce nic podceňovat, a proto hodlá v nejbližší době především odpočívat a nabírat síly před svým jubileem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.