Kubišová po operaci: Nemocnice dostala striktní příkazy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kubišová po operaci: První přání po probuzení z narkózy

Marta Kubišová
Marta Kubišová (Blesk)

Legendární Marta Kubišová (79) se už probrala po operaci perforovaného střeva a komunikuje s okolím. Ovšem pouze nemocničním!

Výjimku dělá Martina dcera Kateřina (43). Zpěvačku v Nemocnici Na Homolce hospitalizovali ze čtvrtka na pátek. Diagnostikovali jí perforaci střeva a operace musela být okamžitá. A když se probudila? Nechtěla, a dosud nechce, nikoho vidět ani slyšet. „K paní Kubišové může pouze její dcera. Je to její výslovné přání. Dokonce nás prosila, abychom vůbec o jejích potížích neinformovali,“ dozvědělo se Aha! na chirurgické Jednotce intenzívní péče, kde se zpěvačka z operace momentálně vzpamatovává.

Marta Kubišová na festivalu Blesk Tlapky: Tady jsem chybět nemohla!

Video se připravuje ...

O stavu Kubišové promluvil i zpěvaččin manažer Petr Větrovský. „Paní Marta Kubišová byla hospitalizována v Nemocnici Na Homolce, kde se podrobila úspěšnému lékařskému zákroku. Její stav je dobrý a zdárně se zotavuje. Děkuje všem fanouškům a příznivcům za velkou podporu a společně se svou rodinou žádá média o respektování soukromí, které teď potřebuje. Děkuje za pochopení,“ napsal sms Aha! 

Putin získá moc nad úsporami Rusů! Kubišová zkolabovala a řidič vjel do davu úmyslně

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.