Vondráčková po zánětu osrdečníku: Odletěla na Slovensko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vondráčková po zánětu osrdečníku: Odletěla na Slovensko!

Soukromým letadlem mířila na vystoupení v Bojnici.
Soukromým letadlem mířila na vystoupení v Bojnici. ( Martin Hykl)

Poprvé od chvíle, co jí lékaři v pražském IKEM objevili zánět osrdečníku, se Helena Vondráčková (75) objevila na veřejnosti. Ve čtvrtek dopoledne odjela ze svého domu v Řitce na letiště u Příbrami, odkud odcestovala soukromým letadlem na vystoupení na Slovensku.

Zpěvačka byla viditelně mírně unavená, ale šťastná, že se její stav zlepšil. Kvůli problémům se srdcem se nemohla zúčastnit ani úterní zádušní mše za Hanu Zagorovou (†75). „Byla jsem ve středu na kontrole a můj stav se zlepšil, zánět ustupuje,“ řekla deníku Aha! sama Vondráčková. „Samozřejmě se musím šetřit a vyvarovat se fyzické námahy, ale zpěv je radost a velmi mi okysličuje krev,“ dodala zpěvačka.

Dodavatelé energií opět zdražují! Podivné úmrtí šéfa Lukoilu. A zdravotní stav Vondráčkové

Video se připravuje ...

Let na Slovensko jí museli posvětit lékaři a ti cestu schválili. Na koncert na bojnickém zámku, kde v roce 1968 natáčela pohádku Šíleně smutná princezna, se Helena velmi těšila. „Bude to pro mne velká nostalgie. Věřím, že vystoupení zvládnu a že bude vše v pořádku,“ věřila zpěvačka před odletem. Ještě zítra má vystoupení v Prachaticích, v neděli pak odjíždí na dovolenou, kde si chce odpočinout a nabrat síly.

75. narozeniny oslavím na ranči, prozradila Helena Vondráčková

Video se připravuje ...

Strachoval se i Neckář

Svoji kolegyni veřejně podpořil Václav Neckář (78). „Brzké uzdravení, naše Helenko,“ vzkázal Vondráčkové prostřednictvím sociálních sítí.



Přečtěte si
paul13
2. 9. 2022 • 10:53

Chudáku, je mi Tě moc líto.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.