Veronika Žilková na TV Prima: S manželem se v televizi nemazala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Veronika Žilková na TV Prima: S manželem se v televizi nemazala!

Veronika Žilková naložila Stropnickému.
Veronika Žilková naložila Stropnickému. (Blesk)

S rozchodem se každý vyrovnává po svém. Veronika Žilková (60) tři měsíce od oznámení krachu manželství s Martinem Stropnickým (65) s humorem sobě vlastním přiznala, že už vlastně ani neví, jak se onen politik, se kterým spávala, jmenoval.

Během Pohádkových 7 pádů Honzy Dědka se oblíbený moderátor pořádně zapotí, když s Veronikou zabředne do politického světa. Vše začne nevinnou zmínkou dalšího hosta – Aničky Kameníkové (29), že její vysněnou rolí je Caligula ve stejnojmenné divadelní hře. Toho se Veronika okamžitě chytne. „Je to vlastně o všech politicích, co známe, protože když propadnou moci, tak tam nastupuje taková dekadence. Jednoho takového máme na východ od nás, kdy se vlastně ukájí sám sebou. K čemuž mají muži blízko,“ převzala Veronika moderátorské otěže. „Když jde o politiky, víš toho víc,“ smál se Dědek. „Spávala jsem s nimi, teda s jedním,“ zareagovala Žilková pohotově.

„Opravdu s jedním, ale jak měl více funkcí... Ministr obrany, ministr kultury, ministr zahraničí, velvyslanec,“ začala Veronika jmenovat všechny politické posty, jimiž si Stropnický prošel. „Chceš říct, že jsi spala s celou vládou v jednom?“ neudržel se Honza. „Ano, všechno bylo vtěleno v jedné osobě,“ odpověděla herečka s úsměvem. „Ale už si nepamatuji ani jeho jméno, musím říci. Už je to tak dávno,“ odzbrojila všechny herečka s úsměvem. Co dalšího Veronika prozradí a jestli se ke slovu dostanou i další hosté pohádkového dílu ze zámku Opočno, sledujte dnes ve 21.35 na Primě.

Veronika Žilková přitvrdila v boji se Stropnickým: Chce střídavou péči o dceru!

Video se připravuje ...

»Jebne« vám Rozpad manželství byl pro Veroniku velkým šokem. Stropnický jednoho březnového večera, jen tak z ničeho nic, poslal Žilkové e- -mail, že už ji nemiluje a hotovo. Taková zpráva jako blesk z čistého nebe by nejednu ženu složila na kolena a je celkem logické, že když Veronika může, neodpustí si jemné rýpnutí, které v zábavné show dále pokračovalo. Stále v návaznosti na téma Caligula versus politik. „To vám s prominutím jebne, když všichni dělají »wau!«, jakmile se objevíš. Podřízení tleskají a ti nahoře si myslí, jak jsou skvělí. Ale ti dole jen chtějí – zaplať, zaplať,“ popsala Veronika.

Veronika Žilková o smrti Josefa Abrháma (†82): Je to krásná zpráva!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
29. 6. 2022 • 10:17

Včera byla Žilková trapná, nenechala tu Annu Kameníkovou na pokoji, naštěstí Taclík se moc nedal. Dívat se na ní také nedá, to oblečení na ni plandá jako na ramínku. Měla by se zamyslet nad sebou a nebrat si do huby Stropnického a ještě má tu drzost si myslet jak je vtipná.

fany22
28. 6. 2022 • 11:05

Ale přitom by byla moc ráda, kdyby se vrátil.

borka30
28. 6. 2022 • 10:30

Tak a je to tady. Na reklamě už asi vydělává celá rodina. Chudáci my čtenáři, že se na to musíme koukat a číst ty zvratky.

rydlo
28. 6. 2022 • 09:59

Může se někdo divit Stropnickému, že se chce zbavit Žilkové? Jako poslední kapka byla snad i kniha Žilkové, kde popisuje spoustu svých avantýr. (Agáta se pomamila, snad se nepomamí a nepoagátí i Kordula). Do té doby mu asi nedošlo, co si vzal. Ono asi bude spousta chlapů o kterých už vlastně ani neví, jak se jmenovali. A ty její cancy, že opustil hlavně dceru a že bez Stropnického nevyžijí, jí nebrání v tom, aby Stropnického nepomlouvala, kde se dá! Je to v podstatě chudinka, která si neuvědomuje, že není ani první, ani poslední, kterou vyměnil chlap za mladší, v jejím případě už jen proto, co je ona zač.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.