Nafouklá Meghan Markle: Příště už radši ne, lká | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nafouklá Meghan Markle: Příště už radši ne, lká

Meghan Markleová na pólu
Meghan Markleová na pólu (Profimedia)

Vévodkyně Meghan Markle (40) se může i po dvou dětech chlubit perfektní postavou. Před pár dny se ukázala na zápasu v pólu v Santa Barbaře, kam přišla podpořit manžela prince Harryho (37). Oblékla si krátké kraťásky, které upozornily na její štíhlé nohy.

Meghan sice v královské rodině způsobila nejeden skandál, ale nedá se upřít, že je skutečně krásná žena. O svou figuru se starala ještě dávno před tím, než se stala manželkou prince Harryho. Jak to tedy celá ta léta dělá a udržuje se ve formě „Snažím se jíst co nejlepší jídla. Když vím, že jsem po nějakém jídle unavená nebo nafouklá, tak si ho příště nedám. Většinou si dopřávám ryby a zeleninu, ale jsem velký milovník jídla, a tak se snažím hledat rovnováhu," prozradila Markle magazínu Cosmopolitan.

Usmiřovací cesta Harryho a Meghan: 15 minut s Charlesem a strach z Williama?

Video se připravuje ...

„Podle mě je pro udržování postavy důležité si nic neodpírat. Proto přes týden jím velmi zdravě, ale o víkendech si dám vše, na co mám chuť. Miluji hranolky a těstoviny ve všech podobách a myslím si, že čím víc si člověk něco odpírá, tím víc ho to láká," podotkla vévodkyně, která očividně ví, o čem mluví.

Ke zdravému jídelníčku samozřejmě patří i pohyb. Vévodkyně se dlouhodobě věnuje józe a miluje běh. Do toho se také stará o děti a i u toho se dokáže pěkně zapotit.

To tu snad ještě nebylo! Královská večeře na pláži v Santa Barbaře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.