Kniha Dády Patrasové! Já vám na to nebudu nic říkat, vrčí Felix | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kniha Dády Patrasové! Já vám na to nebudu nic říkat, vrčí Felix

Od manžela dostala k narozeninám 66 růží, ale milenec Vito dál zůstává v jejím srdci.
Od manžela dostala k narozeninám 66 růží, ale milenec Vito dál zůstává v jejím srdci. (archiv Blesku)

Zpěvačka Dáda Patrasová (66) se snaží vzpamatovat z děsivé autonehody, kterou způsobila minulý týden v pondělí. I když se naštěstí nikomu nic nestalo, určitě to s ní zamávalo. Snaží se dívat dopředu a těší se na dovolenou i nové pracovní projekty. Co všechno prozradila?

Na zpěvačku je toho v poslední době příliš, a proto se rozhodla si trochu odfrknout. „Chystám se na dovolenou, ale po zkušenosti s novináři vám k ní víc říkat nebudu,“ svěřila se Patrasová pro tn.cz. A aby toho nebylo málo, pyšní se dokonce i novým pracovním projektem. „Chystám se také psát knihu, ale zatím také nechci nic říkat dopředu,“ zůstala Dáda i nadále tajemná.

Patrasová bourala, až airbag lítal: Dechovou zkoušku odmítla

Video se připravuje ...

Vyrazí za odpočinkem sama, nebo jí bude dělat doprovod manžel Felix Slováček (79)? „Prosím vás, já vám na to nebudu nic říkat," sdělil rázně. Od zmíněné autonehody si oba manželé nejspíš dávají pozor na jazyk. Jelikož Patrasová odmítla dechovou zkoušku na alkohol a spekuluje se o jejím problému s pitím, je pro ně v tuto chvíli asi nejvýhodnější držet své soukromí pod pokličkou.

Dagmar Patrasová po nehodě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.