Z posledních slov Gotta k Charlottce mrazí: Všechno už bylo... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Z posledních slov Gotta k Charlottce mrazí: Všechno už bylo...

Charlotte Ella Gottová s tátou
Charlotte Ella Gottová s tátou (blesk)

Rok po uvedení snímku Karel, který nekompromisně zbořil dosavadní žebříčky sledovanosti, spatřil světlo světa přídavek - Karel Special. Ani v něm nechybí srdceryvné momenty, které mapují poslední dny pěvecké legendy - například zachycují Gottovu prosbu k dceři Charlotte, která po něm zdědila nevídaný pěvecký talent. 

Necelé tři roky po svém skonu se Karel Gott (†80) dočkal dalšího velkolepého díla - sestřihu snímků, které se nevešly do celovečerního filmu Karel. „Točil do poslední chvíle, co jen byl schopen. O to víc mi trhalo srdce, když se mnohé záběry nakonec v dokumentu nepoužily. Stálo ho to úsilí a přemáhání, ale moc chtěl, aby ve filmu bylo vše, co měl na srdci. Vystříhané scény jsem upřímně oplakala, ale nedalo se nic dělat. Natáčecích dnů bylo mnoho a všechno se do stopáže nemělo šanci vejít,“ stýskala si Ivana Gottová (46). Nyní je dílo kompletní a diváci si mohou na Voyo prohlédnout dalších asi 45 minut ze života mezinárodně uznávané legendy, které zahrnují i nečekanou prosbu k dceři Charlotte.

Karel má pokračování

Video se připravuje ...

"Musíš přemýšlet, čím se budeš živit,“ promlouvá Gott k dceři. Ta bez váhání odpovídá: „Zpěvačkou a herečkou.“ Odpověď Mistra ale příliš neuspokojila. „Já bych byl radši, kdybys byla primářkou. Zpěvačka, to už není povolání budoucnosti, Charlottko. Všechno už bylo odzpívané. Lidé se dorozumívají přes internet a všechno si stáhnou,“ radí dceři. 

Zda si jeho radu vzala k srdci, ukáže až čas. Ivana se s oběma dcerami distancovala od veřejného dění. Vzhledem k tomu, že má ale Charlotte neskutečný hlas, což předvedla v duetu s tátou Srdce nehasnou, by byla věčná škoda pověsit zpívání na hřebík. 

Dominika Gottová: Vzpomínkový koncert na tátu? Nechci poslouchat jeho písně od různých interpretů

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Miloslava Malendová
5. 2. 2023 • 00:57

Všechny tady komentáře jsou trapné, neslušné a píšou to lidé kteří ztratili úctu k člověku který nám dával několik desítek let radost a krásný zpěv. Jedná se zřejmě o lidi ,kteří jsou nevyz­rálý,­zkorum­pova­ný a závistiví jejímiž oni se ani nepokusili něco tak Božského vytvořit a tvořit přes 70 let! Toto lidé ani neví co je to práce za těch tolik neuvěřitelných let, jelikož oni nikdy tak dlouho pracovat nebudou! Základním se s velikou úctou k tomuto Velikánovi ! A hlavně se držte pravidla: o zemřelých jen dobře! Ať Bůh Tě Karle chrání i v nebi! Jste chudáci co to píšete za blbosti,ještě chcete ubližovat i jeho manželce a co je odporné jsi jeho malým dětem. Styďte se a nikdy žádné děti vy nemějte,museli by se za Vás stydět. Ivanko držím Vám palce i holčičkám. Mají talent a jsou velice inteligentní po Vás rodičích. A pokud je to trochu možné zakažte bulváru,aby o vás psal a tahal špínu na člověka už zesnulého. Mila

dfghjk
17. 6. 2022 • 14:24

Ze zdejších článků vůbec často mrazí, v Aha by myslím měli uvažovat o změně názvu na Mrazík.

-bello-
5. 6. 2022 • 01:37

Si to Gott spletl s primáškou .Šarlota má nejvyšší čas dohnat housle!
Na konzervatoř berou všechno, u Ščuky jí helfne Žilková s Agátou, přece tam učí !
Nebo může zkusit jako táta zpívat v LA v baru a pak vykládat, jak USA z něho padly na zadek, anebo nechť zkusí v baru u Tsoukernika, tam táta taky bodoval.
------
Ta masáž tady je strašná

borka30
4. 6. 2022 • 12:02

Lenatko- Trapná jste vy jak v každé diskuzi píšete ty vaše zvratky.

borka30
4. 6. 2022 • 12:00

nika70 třeba. Myslíte, že všichni lékaři mají své předky ze zdravotnictví?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.