Monika Bagárová šokuje: DALŠÍ DÍTĚ NA USMÍŘENOU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Monika Bagárová šokuje: DALŠÍ DÍTĚ NA USMÍŘENOU

Bagárová s Machem plánují dalšího potomka
Bagárová s Machem plánují dalšího potomka (Instagram)

Krásná zpěvačka Monika Bagárová (27) konečně kápla božskou. O návratu k MMA zápasníkovi Makhmudovi Muradovi (32) si sice cvrlikali už i vrabci na střeše, oficiální prohlášení padlo ale až včera.

V rámci udržování kontaktu s fanoušky Bagárová vyzvala sledující, aby se jí ptali na otázky, které je zajímají, prostřednictvím Instastories na ně pohotově odpovídala. Mimo jiné v nich vůbec poprvé po měsíční pauze prozradila, že je Mach opět ve hře!

SuperStar Jan Bendig v koroně nabral 15 kilo! Jak teď vypadá?

Video se připravuje ...

„Ano, jsme s Machem opět spolu. Musíme na vztahu pracovat a dohodli jsme se, že budeme víc času trávit spolu,“ netajila se se svými plány a sny. A padly i otázky na děti, dokonce od Moničiných dobrých přátel. Snoubenec Jana Bendiga je jí bez skrupulí otázal, kdy bude mít další děti, zpěvačka se totiž nikdy netajila tím, že by měla být Ruminka jedináček. „Ráda bych to stihla do třiceti,“ odvětila Monika. Je vidno, že není čas ztrácet čas, brzy oslaví už své 28. narozeniny. 

Otázkou je, jak to chce dělat dál. Jak už Aha! informovalo, Makhmud Muradov platí v Uzbekistánu za miláčka národa a vše nasvědčuje tomu, že míří do politických kruhů. Je tedy zřejmé, že v Čechách bude trávit minimum času - a nebyla vlastně vzdálenost tím, co pár ještě před několika týdny rozdělilo? 

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hillaarkaa
11. 2. 2022 • 17:17

hillaarkaa
11. 2. 2022 • 17:17

Dyk more,pořádně se množit,nemakat a furt být někde vystavená,aby to hodilo love...

AHel
11. 2. 2022 • 15:08

Láska je mocná čarodějka, nevím, zda co se píše o zápasníkovi je všechno pravda pravdoucí, ale na každém šprochu pravda trochu, tak by paní Monika měla být velmi opatrná v rozhodování, co dál a jak žít nebo nežít se zápasníkem.Už je úplně nikdo jiný, než koho si brala, tak velký pozor. Držím palce!

mbmb
11. 2. 2022 • 14:13

On mluví lepe český než Babiš.Dobre dělá aspoň malinká nebude sama.Monika možná bude paní prezidentova v Uzbekistánu!! Něco jim zazpiva a on pomlati ty darmozrouty kolem, bude lepší pořádek než v CZ .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.