Matcha tea: Raw matcha-kakaové košíčky

Potřebujete
Korpus: ½ hrnku strouhaného kokosu ¾ hrnku lískových ořechů 5 datlí medjool 1 lžíce Iswari BIO kakaového prášku 1 špetka soli 1 lžička kokosového oleje
Náplň: ¾ hrnku namočených kešu oříšků ½ hrnku kokosového mléka z plechovky 1 lžíce kokosového oleje 1 lžíce rýžového sirupu 1 lžička ISWARI BIO Matcha prášku Vanilkový lusk
Kešu oříšky namočte na 8 hodin a následně je slijte a propláchněte. Suroviny na korpus mixujte, dokud nezískáte hrubý prášek. Asi 1 lžíci směsi nasypte na dno formy na muffiny, dobře utlačte a vložte na dobu přípravy náplně do lednice. Suroviny na náplň vložte do mixéru a mixujte, dokud nezískáte hladký krém. Vlijte krém na korpus a vložte zpět do lednice alespoň na 4 hodiny. Ztuhlé ozdobte borůvkami a podávejte. Uchovávejte v lednici až po dobu 3 dnů.
Více receptů na www.labeta.cz.