Patrasová drsně obvinila Gelemovou: Byla v tom sekta a magie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Patrasová drsně obvinila Gelemovou: Byla v tom sekta a magie!

Poprvé se usmíření manželé objevili na společenské akci
Poprvé se usmíření manželé objevili na společenské akci (Foto Herminapress.cz)

Pro Dádu Patrasovou (65) nebylo jednoduché překousnout, že ji manžel sedm let veřejně ponižoval vztahem s malířkou Lucií Gelemovou (39). Ale nakonec Felixe Slováčka (78) vzala na milost, protože podle herečky ve všem měla prsty sekta!

Královna dětských srdcí a saxofonista teď znovu tvoří pár. „My jsme se nikdy nerozešli, pořád jsme manželé a Felix se z našeho domu nikdy neodstěhoval,“ tvrdí Dáda s tím, že to nebylo jen tak. „Ale trvalo několik týdnů, kdy si mě Felix předcházel a ujišťoval mě, že už je z toho poblouznění venku.

Ona v tom byla sekta a podivná magie, nebylo to tak, že by se zamiloval do údajné milenky. Beru to tak, že byl poblouzněný a nemohl se z toho dostat,“ prozradila deníku Aha! Patrasová, která svého manžela doprovodila do Obecního domu, kde byla slavnostně zahájena vernisáž výtvarníka Romana Řeháka. Zatímco herečka se bavila s přáteli a rozdávala úsměvy na všechny strany, Felix měl hudební vystoupení. Po jeho skončení se ihned připojil ke své ženě a po chvíli společně odešli domů.

Dáda po návratu Felixe: Milence si nechá! A trápení Zagorové pokračuje

Video se připravuje ...

 

Pustila ho do ložnice

Muzikant je zpět nejenom v jejich domě, ale otevřely se mu už i dveře do budoáru Dády. „Není žádným tajemstvím, že máme léta oddělené ložnice. Ovšem manžel tu moji opět pravidelně a velmi často navštěvuje. Vše je tak, jak má být. Postupně si zvykám na to, že jsem opět šťastná a spokojená,“ svěřila se s potutelným úsměvem Patrasová. „Jsme zase rodina, která drží pohromadě,“ dodala Dáda. K Vánocům prý od manžela dostala speciální dárek, co to je, ovšem nechce prozradit. Je to jejich tajemství...

Dáda Patrasova

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
14. 1. 2022 • 01:08

Gelemová byla přece v sektě ! A hraje všechno na ézoteriku.Je to magor!Umění rozumí asi tak, že rozezná jen, kde je plátno a kde zeď.V lékárně, kde byla jako pomocná síla aspoň rozeznala špátli od tloučku .
Jak ji mohli prosadit na Hrad k restaurátorům coby manažerku nechápu.Ohřála se tam cca 2 měsíce a sama asi neodešla, nejspíš ji pro neschopnost vykopli. Pokud vím, její argument byl, že chce z Prahy, ale smrdí tady pořád a sjíždí staré dědky.
Patrasová je chudák.Zkusila si už hodně s tím Slováčkem. Jenže je přitroublá . Je to 14 dní, kdy vykládala, že on je impotentní .Propíchla tedy , že k vánocům kromě té kosmetiky dostala od něho erotické pomůcky a on se chodí k ní do ložnice koukat
Ona chce naštvat Gelemovou, ale takhle to nefunguje!

Eva Korotvičková
13. 1. 2022 • 23:14

Tak on chudáček byl sveden a divnou magií očarován.To jsou věci na tom světě,že by jeden žasnul

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.