Špindíra z Výměny manželek děsí: To přece musela čekat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Špindíra z Výměny manželek děsí: To přece musela čekat!

Rozvod nebude, uřvaná Lucie z Výměny manželek si ze všech vystřelila
Rozvod nebude, uřvaná Lucie z Výměny manželek si ze všech vystřelila (Facebook)

Fanoušci pořadu Výměna manželek si určitě pamatují na Lucii, kterou překřtili na špindíru. Ta se po skončení show rozešla s otcem svých čtyř dětí a provdala se za usvědčeného vraha Michala N. Jenže tenhle dnes už vztah-nevztah Lucince ani trochu neprospívá!

Nejdřív to vypadalo, že Lucii a Michala pojí láska jako trám. Tomu odpovídaly i jejich příspěvky na sociálních sítích, kde si svou lásku projevovali možná až příliš. Fotky, na kterých se vzájemně olizují, nebyly zrovna lahodící oku. Teď je ale všechno jinak.

Výměna manželek: Pokousání od štěnic?

Video se připravuje ...

Michal dělal nedávno stream na TikToku, kde se ho fanoušci ptali, zda s Luckou stále tvoří pár. „Ne, jsem s ní už jenom kamarád,“ pronesl odsouzený trestanec a z jeho komentů je jasné, kdo komu dal kopačky. „Miluji tě, chci tě zpátky,“ lká na svém profilu a Lucii vyčítá: „Nekoukáš na nás, který tě milujou, který za tebe dýchají. Prosím, vrať se…“ 

Během jeho internetového vysílání se ovšem jeho bývalka mihla na moment v záběru a obří monokl na jejím oku nešel přehlédnout. Tahle "bizarní "lovestory" bude mít očividně ještě pokračování a nuda to rozhodně nebude!

Výměna manželek: Lenost a nezájem o děti!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.