Lucie z Výměny nepřestává perlit: Ostrá slova o lásce z »basy« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

»Šílená« Lucie z Výměny nepřestává perlit: Ostrá slova o lásce z »basy«!

Vyostřená epizoda Výměny manželek: Lucie seřvala Alenu, že jejímu manželovi nevařila
Vyostřená epizoda Výměny manželek: Lucie seřvala Alenu, že jejímu manželovi nevařila (TV Nova)

Maminka osmi dětí dovedla rozvířit už poněkud stojaté vody reality show tak, jak už dlouho nikdo ne. Diváky nejprve šokovalo zázemí, ve kterém vyrůstají její čtyři starší děti. Nakonec jim spadla brada při závěrečném emocionálním výbuchu, kdy se při palbě vulgarismů červenali i otrlejší.

Jenže tím svérázná maminka svou šokující nálož neukončila. Po odvysílání pořadu totiž vyšlo najevo, že s manželem Standou už nežije. Jeho místo v domácnosti nahradil sice muž mladší, ale z o to horší historií. Jde totiž o usvědčeného vraha Michala N. Právě na něho podle webu Expres.cz čekala, než si odpyká desetiletý trest za zabití muže.

Diváci v šoku
Výměnou partnerů tomu pro diváky nasadila korunu. „Potkala jsem bývalého spolužáka, jsem s ním vlastně rok, protože byl ve výkonu trestu. Dali jsme se dohromady asi čtrnáct dní nebo tři týdny po natáčení,“ řekla televizi Nova Lucie, která s bývalým kriminálníkem plánuje svatbu a není vyloučené, že se brzy pokusí o dítě.

Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu!

Video se připravuje ...

Tím spustila lavinu kritiky, protože něco podobného pro diváky bylo stravitelné ještě hůře, než její mluva a špína v bytě. Projevili i obavu o její děti. Na sociální síti Lucie tak vypukla slovní přestřelka. „Přivést k dětem člověka, který seděl za vraždu, to ty děti budou mít super příklad do života,“ píše například ironicky jeden z díváků.

„Do toho vám nic není. I kdybych si vzala chlapa za dvanáct vražd, tak vám do toho nic není. Starejte se o sebe a vaši rodinu a nestarejte se o druhé, uděláte lépe,“ odpověděla Lucie v poněkud horší pravopisné formě.

„Když budu mít dvacet vrahů, tak vám do toho nic není. Já nežiji váš život,“ uzavřela Lucie konverzaci s tím, že její děti mají všechno a je o ně řádně postaráno.

Výměna manželek: Nepořádek a zápach vládl domácností!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jizerka47
13. 1. 2021 • 18:36

A co dela socialka,v cem deti ziji je nezajima ,nez se neco stane

hillaarkaa
13. 1. 2021 • 12:49

Dejte tenhle virál s ní každý den místo Ulice a Slunečné a má TV o sledovanost postaráno.Jen chudáci děti,kteří chováním a mentalitou těchto exotů budou trpět

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.