To má zválcovat Slunečnou?! Náhrada za Ordinaci budí rozpaky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

To má zválcovat Slunečnou?! Náhrada za Ordinaci budí rozpaky

Vyjde Nově náhrada za Ordinaci?
Vyjde Nově náhrada za Ordinaci? (archiv)

Ačkoli se může zdát, že výměna jednoho lékařského prostředí za druhé není tou nejlepší taktikou, televize Nova přichází se svými esy. Těmi prvními jsou zvučná jména herců, kteří se v novém seriálu objeví.

nspirací pro nový seriál má být podle všeho jeho slovenská verze, která u východních sousedů sklízí úspěch. Již v úvodu ale Nova naráží na několik překážek. Tou první je potřeba přijít se zcela jiným názvem. Další je možný risk z ponechání stejného prostředí, jako je ve stávajícím seriálovém tahounovi Novy. Zatím se tedy může zdát, že konkurující FTV Prima bude i nadále Novu válcovat se svým seriálem z lékařského prostředí (nesoucí název Sestřičky: Modrý kód) a ještě více s populární Slunečnou.

Natáčení je nicméně v plném proudu a Nova začíná poodhalovat víc a víc. Nyní vyšlo najevo, že hereckými posilami se stanou sestry Geislerovy. „Točíme se ségrou a maminka má radost, že jsou z nás doktorky,“ přiznala Aňa Geislerová (44) webu Super. cz s tím, že se k novému seriálu připojila i její mladší sestra Ester (36).

Ester Geislerová: Já ležela na JIPce a rodina popíjela šampaňské

Video se připravuje ...

„Teď točím průběžně seriál pro Novu. Jsem moc spokojená. Mám tam velice legrační roli,“ poodhalila Aňa. Ta i během pandemie o práci nouzi nemá. Začátkem nového roku představí Česká televize minisérii Božena s Aňou v hlavní roli.

Vzhledem k tomu, že Aňa je spíše filmová herečka či se objevuje pouze v minisériích, natáčení seriálu je tak pro ni relativně nová zkušenost. Jenže herečka poodhalila i další plány seriálu. „Ale tenhle seriál není nekonečný. Má dvacet dílů. Je to typ práce, který neznám, ale baví mě to hrozně moc,“ dodala v rozhovoru pro Super. cz.

Aňa Geislerová na Českém Lvu: Kam schovala všechny své ceny?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
travina
3. 1. 2021 • 12:31

BJELOUSEK a muscula ... no jasně, to byly komunistické seriály a tak je budete bránit do posledního dechu, vy ruďoši

hanecek
2. 1. 2021 • 22:39

Z Geislerové ta nevzdělanost a tupost kouká jako z Marty Gottwaldové.

domino22
2. 1. 2021 • 20:55

tak s Aňou Geislerovou to teda vytrh­nete­....­....­....­....­.dok­torka , jo ??? vždyť nemá ani dokončenou základní školu !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.