Jirešovou konec Ordinace sebral: Co s ní bude dál? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Jirešovou konec Ordinace sebral: Co s ní bude dál?

Ivana Jirešová
Ivana Jirešová (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, TV Nova)

Proslavila ji role energické barmanky Lucie Vágnerové v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Byla jednou z mála, která v seriálu hrála od samého začátku, a tak je přirozené, že ji blížící se konec seriálu zasáhne nejen finančně, ale i emočně.

Léta neměl nejúspěšnější seriál televize Nova konkurenci. Každé úterky a čtvrtky statisíce lidí usedaly k televizi a prožívaly spolu s postavami jejich příběhy. Nic však netrvá věčně a sledovanost seriálu začala klesat tak, že se Nova rozhodla divákům dopřát díly Ordinace pouze ve čtvrtek, a to hned po sobě. Z toho lidé zrovna nadšení nebyli a sledovanost klesala dál. A vzhledem k enormní úspěšnosti primácké Slunečné se Nova rozhodla seriál stáhnout z obrazovek úplně.

To překvapilo nejen diváky, ale i samotné herce. Pro mnohé to byl zvláště v této době jediný jistý finanční přínos, někteří si ale s postavami vytvořili i pouto, které bude těžké zpřetrhat. A přesně to řeší herečka Ivana Jirešová (43) alias Lucie Vágnerová.

Vystrašená Ivana Jirešová: Děsí se, že dceři někdo něco hodí do pití

Video se připravuje ...

„Beru to asi jako přirozenou věc, že všechno jednou skončí a tak to je. Samozřejmě je to moje srdcová záležitost. Ještě si ten konec neumím tolik představit, protože už kolikrát to vypadalo, když jsem třeba netočila, že tam končím, pak jsem se zase vrátila. Takže na tyto psychické výkyvy jsem zvyklá,“ prozradila herečka webu eXtra.cz.

Ačkoli nepatří mezi herce, kteří točí po celý den, byla na druhou stranu jednou z těch, co seriál natáčeli od jeho zrodu. Vzhledem k jistému termínu konce seriálu je herečka ráda, že má alespoň nějaký čas se s barmankou Lucií rozloučit. „Ještě máme tuším půl roku před sebou, co budeme ještě točit, tak se na to asi člověk vnitřně může trošku připravit. Ale představit si ten konec úplně nedokážu, protože jsem s Ordinací v růžové zahradě srostla a role Lucie je pro mě zábavná, baví mě, neměla jsem důvod, proč bych tu roli opouštěla, dodala herečka.

Ivana Jirešová: Pro normální ženu není důležité, jak chlap vypadá

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
14. 12. 2020 • 06:38

Moc hezky napsaný článek, jen by si ho měla madam Jirešová přečíst!!!

hadaja
13. 12. 2020 • 20:19

Ti se předvedli, aby tak ješté museli na pracák a pro podporu.Geňa se topí v dluzích, Čenský nezaplatí hypotéku, Jirešová neví co s ní bude.No mají to blbý, hospodařit se nenaučili a co teď.Jirešová je mladá, energická, mohla by jít do DS starat se o potřebné, jenomže s platem pečovatelky by asi nevyšla.Že by se na né méla vyhlásit sbírka nebo transparentní účet, nemají to lehké, fotky od moře asi nebudou.

vemenozmojistary
13. 12. 2020 • 15:46

Jirešová bude muset konečně něco dělat!

st.rec
13. 12. 2020 • 13:13

Ta kulturní katastrofa nás zasáhla v mnoha směrech.Konec Ordi­nace,­probo­ha,neš­lo by ji vydat na DVD a knižně???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.