Nástupce Ordinace! Trumfne primácké Sestřičky i Slunečnou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Nástupce Ordinace! Trumfne primácké Sestřičky i Slunečnou?

O nich, bez nich? Hořké sbohem pro hvězdy Ordinace: Rychlé přepisování scénáře i porada!
O nich, bez nich? Hořké sbohem pro hvězdy Ordinace: Rychlé přepisování scénáře i porada! (TV Nova, archiv)

Přeci jen stažení nejúspěšnějšího nováckého seriálu kvůli klesající sledovanosti nebylo spontánní rozhodnutí bez připraveného esa v rukávu. Nova přichází s novým formátem, kterým chce trumfnout primácké Sestřičky i Slunečnou.

Ač to ani diváci, ani samotní herci nečekali, Nova se rozhodla k razantnímu kroku. Statistiky sledovanosti se patrně nezlepšovaly, a tak se vedení rozhodlo seriál postupně dovést ke konci, který by měl přijít začátkem léta příštího roku. Kdo si však myslel, že doktorů v televizi viděl víc než dost, má se na omylu. Nova se nebude inspirovat momentálně úspěšnější Slunečnou vysílanou konkurenční televizí.

„Nova samozřejmě moc dobře ví, že lékařské prostředí na diváky zabírá. Nabízí příběhy plné obyčejných lidských dramat všedního dne, nemoci navíc známe všichni, a tak se dokážeme s postavami v seriálu ztotožnit. Ale sledovanost Ordinace už slábla, a tak se do toho vedení rozhodlo zasáhnout,“ prozradil webu eXtra. cz důvěryhodný zdroj.

Návrat Bibi je tu! Marika Šoposká už nechtěla déle čekat

Video se připravuje ...

Novácké Sestřičky?

Tento televizní projekt sklízí na Slovensku mimořádné úspěchy. Shodou okolností však nese název jako již existující seriál na Primě. „Koupila seriálový formát, který je mimořádně úspěšný na Slovensku a jmenuje se Sestričky. Natočí si ho podle sebe znovu,“ řekl zdroj.

Recenze seriálu našich sousedů jsou až překvapivě dobré. Většinou se u tohoto typu seriálu stává, že se obecně těší divácké oblibě, kdežto internetové recenze ho ztrhají. Zde však i na ČSFD došlo k výjimce. „Slovenský seriál z nemocničního prostředí, který má modernější formu, sci-fi nemocnici a několik sestřiček, jejichž osud diváci sledují. Zatraceně sexy prostitutka, feťačka, vdova a správná sestřička. Mezi současnými lékařskými seriály sympatický mírný nadprůměr,“ píše na stránkách filmové databáze uživatel Mira007.

Agáta vyplatí Prachaře, miliony od mámy nestačí! A Forejt promluvil o vztahu s Burešovou

Video se připravuje ...

S Ordinací však ani štáb, ani obsazení nebude mít nic společného. Z větší části bude štáb dokonce ze Slovenska. Kdy se začne nový seriál vysílat, zatím není známo. Očekává se, že se nechá prostor k ukončení Ordinace a nástupce začne vysíláním až na podzim. Kvůli nabytí popularity se ale může stát, že seriál Nova na obrazovky vpustí ještě před koncem Ordinace.  



Přečtěte si
reiner
26. 11. 2020 • 10:31

Tak jestli chtějí Ordinaci nahradit takovou slátaninou, jako po Modrém ko´du na který se dalo koukat, tak potěš Bůh. To snad raději nechat růžovku. A tahat sem slovenský štáb i herce, jako by jich tu bylo málo, tak to už je konec ....

travina
26. 11. 2020 • 09:50

Tak a by jsi se Bjeloušku nezbláznil z toho tvého vzteku Každý kouká na něco jiného ... pro tebe jsou přiblblíci koukající na seriály a pro někoho jsou to zase ti, co sledují hloupé americké veselohry, kriminálky, či sci-fi a nebo hnusný box, fotbal, hokej, atd!!! Takže se zklidni hochu a nekritizuj každého.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.